ikinci kez intihar girişiminde bulundu

Yine intihar girişiminde bulundu

ikinci kez intihar girişiminde bulundu
Yaşadığı maddi sorunlardan bunalan Sivas Divriğili Öksüz Makine Firması’nın sahibi A.O.Ö (60) isimli bir vatandaş geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Savcılığı’na hitaben bir mektup bırakarak, Gölbaşı sanayi sitesi önündeki yüksek gerilim hattı direğine çıkmış ve intihar etmek istemişti.
Aynı şahısın Sanayi sitesi yakınlarında yüksek gelirim hattına çıkarak tekrar intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Yüksek gerilim hattına çıkan birinin olduğunu fark eden vatandaşlar, polisi arayarak durumu bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri yüksek gelirim hattına çıkan A.O.Ö’yü aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı.

Bir mektup yazarak yüksek gerilim hattına çıkıp, intihar etmek istediğini belirten   Ali Osman Öksüz  5 saat sonra  AKUT  tarafından indirildi. 
 
Güvenlik güçleri olay yerinde Ali Osman Öksüz imzasıyla, "Alacaklarını tahsil edemediği için, işçilerine maaşlarını ödemeyemediği"ni belirten bir mektup buldu. Enerji Bakanlığı'ndan 300 bin lira alacağını alamadığı belirtip, Bakanı da istifaya çağırdı.
 
Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü polislerinin ve İtfaiye ekiplerini harekete geçiren intiharcı Ali Osman Öksüz  için çevrede güvenlik önlemleri alındı. branda açıldı, indirmeye ikna etmek için psikolog çağırıldı. Ancak, hiçbir şekilde ikna edilemeyen  Öksüz, sonunda AKUT ekibinin direğe çıkmasıyla birlikte inmeye başladı.

Direkten inen ve donma tehlikesi geçiren Öksüz, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere  Numune Hastane'sine götürüldü.
 
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2012, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER