Hilal Kart esnafın da ihtiyaç sahibinin de yüzünü güldürecek

Gölbaşı Belediyesi, zor günler yaşayan geliri düşük ihtiyaç sahiplerine dağıttığı para yüklü 'Hilal Kart' hizmeti ile hem vatandaşın hem de küçük esnafın yüzünü güldürecek.

Hilal Kart esnafın da ihtiyaç sahibinin de yüzünü güldürecek

Gölbaşı Belediyesi, zor günler yaşayan geliri düşük ihtiyaç sahiplerine dağıttığı para yüklü 'Hilal Kart' hizmeti ile hem vatandaşın hem de küçük esnafın yüzünü güldürecek. Proje sayesinde hem esnaf kazanacak hem de ihtiyaç sahipleri istedikleri yerel esnaftan alışveriş yapma imkanına sahip olacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uygulamanın bugün itibariyle hayata geçeceğini duyururken " Hem Esnafımızı Hem de İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızı Destekliyoruz Sosyal dayanışmanın önemli bir örneği olan #HilalKart uygulamamızın yeni özelliği ile Gölbaşılı vatandaşlarımıza desteğimiz devam ediyor.Yarından itibaren tanımladığımız miktarlarla #HilalKart sahibi hemşehrilerimiz, alışverişlerini yerel esnaflarımızdan yapabilecek.Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Vakıfbank şube yöneticileri ile sözleşme yaptı. Buna göre, Hilal Kart sahibi ihtiyaç sahipleri artık istedikleri yerel esnafımızdan gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilecek." dedi. 

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER