Nazım Sağlam adaylığını açıkladı

CHP Gölbaşı İlçe kongresi öncesi ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunu Nazım Sağlam ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Nazım Sağlam adaylığını açıkladı

CHP Gölbaşı ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Nazım Sağlam, açıklamasında CHP'de ayrıştırmadan birleştirici olmak için aday olduğunu vurguladı.

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Gölbaşı’nın tanınan isimlerinden Nazım Sağlam adaylığını açıkladı.

Nazım Sağlam adaylık açıklamasında “Nazım Sağlam yaptığı açıklamada; Gölbaşı’nda Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleri içerisinde, demokratik ve toplumsal sorunlara katkı sağlamak adına yine aynı zamanda ayrıştırmadan birleştirici örgütlenmeye katkı da bulunmak adına adaylığımı açıklıyorum’ ifadeleri kullandı.

Nazım Sağlam Kimdir?

1968 Gölbaşı doğumlu olan Nazım Sağlam ilk ve ortaöğrenimini Gölbaşı’nda tamamlandıktan sonra iyi bir derece ile ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden mezun oldu.  

Sosyal ve örgütlü çalışmalarıyla da öne çıkan Sağlam Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyeliği, ODTÜ Mezunlar Dernek Üyeliği, Sodep ve SHP Gençlik Kolları üyeliği, ODTÜ Öğrenci Derneği üyesi ve Fakülte Sorumlusu, Türkiye Öğrenci Dernekleri Üyeliği görevlerini  gönüllü olarak yaptı.

Ticari hayatında da bir çok kritik görev alan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Nazım Sağlam, yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri kapsamında da Almanya, Rusya, Kazakistan, Cezayir, Dubai,Kuveyt ve Irak ülkelerinde Proje Müdürü olarak görev yaptı.

Kamulaştırma ve Adli Bilirkişi ve  Konkordato Komiseri olarak da görev yapan Nazım Sağlam’ın siyasi hayatı ve geçmişi de dikkat çekiyor. Sağlam aktif siyasette olmadığı ve CHP üyesi olarak görev yaptığı her seçimde sandıklarda görev aldı. 2002,2007,2009,2010,2017,2018 ve 2023 yıllarında yapılan seçimlerde CHP’de sandık sorumlusu, mahalle koordinatörlüğü ve seçim koordinasyon görevlerinde bulunan Nazım Sağlam 2019 yerel seçimlerinde de CHP 1.sıra kontenjan meclis üyesi adayı oldu.

2019’da yapılan ve CHP’nin meclis üyesi sayısı çıkarma oranında tarihi bir başarı elde ettiği seçimlerde  özellikle İncek bölgesinde yoğun bir gayret ve çaba gösterdi.

Kaynak: Nazım Sağlam adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 14:50

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER