Güler'den Torpil itirafı

Güler, her gün düğün izni verilemediğini açıklarken, bir itirafta da bulunarak, ‘Ben Meclis Üyesi olarak araya girdim Torpil yaptık ve Temizliği de biz yapmak şartı ile. Bir gün sonrasına gün aldık" dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necip Güler, başka yerlerde haftada 8 düğün yapılırken, Karagedik’te yapılan ve mahalle halkının hizmetine sunulan konaklarda Belediye tarafından haftada bir düğün yapılmasına izin verildiğine değinerek, bu konuyla ilgili meclisten bilgi istedi.

Odabaşı, “Her gün bir düğün yapılması için izin veriliyor” diyerek, “Belki arkadaşlarımızın bir yanlış anlaşması olabilir. Ama hafta içi ve hafta sonu düğün yapma imkânı var. Ancak temizlik nedeniyle iki düğüne yetişilemiyor” dedi.

TORPİL YAPTIK!

AK Parti Meclis Üyesi Necip Güler Odabaşı’nın bu sözlerine üzerine, haftada bir düğün yapıldığını ve her gün düğün izni verilmediğine söyleyerek kendi yakını için düğün izni girişiminde bulunduğunu ancak haftada bir düğüne izin veriyoruz dediler ve izin vermediler. Diğer hafta yapabilirsiniz dediler. Gerekçe ise temizlik yapılamıyor” dedi.

Güler, her gün düğün izni verilemediğini açıklarken, bir itirafta da bulunarak, ‘Ben Meclis Üyesi olarak araya girdim Torpil yaptık ve Temizliği de biz yapmak şartı ile. Bir gün sonrasına gün aldık. Bize bu şekilde izin verildi. Ama size nasıl her gün yapılıyor dediler. Hayret ettim” şeklinde konuştu.

Başkan Odabaşı da Güler sözleri üzerine bir yanlış anlaşılma olabileceğini belirterek, sorunun düzeltilebileceğini vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2012, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER