GÖLBAŞI’NI ÖNEMSİYORUM

eçtiğimiz hafta Karayolu Güvenliği Yüksek Kurulu Gölbaşı Vilayetler Evine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’la yaklaşık 15 dakika kadar görüştü.

GÖLBAŞI’NI ÖNEMSİYORUM
Geçtiğimiz hafta Karayolu Güvenliği Yüksek Kurulu Gölbaşı Vilayetler Evine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’la yaklaşık 15 dakika kadar görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ı sıkı çalışması konusunda tembihlediği öğrenilirken, Başbakan Erdoğan Gölbaşı’nı önemsediğini söyledi. Erdoğan, Ak Partti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ı çok çalışması yönünde sıkı sıkı tembihlerken, 2014 yerel seçimlerinde mutlak surette Gölbaşı Belediyesi’nin kazanılmasını istediği de gelen bilgiler arasında.  

Gölbaşı’nı oldukça önemseyen Erdoğan’ın, Karaaslan’a Gölbaşı’nı en az diğer iller kadar önemsediğini söylediği öğrenildi.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2012, 10:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
genç osman
genç osman - 12 yıl Önce

başbakan gölbaşını istiyebilir ne bilsin osmanı pardon genç osmanı ,neyine güvendide söz verdi bilemem.ama bildiğim bu kafayla bırak seçimi ancak havasını alır zaten havalanmışta,kiminle alır fır fır murat yıkamacı gökhanlamı mhp den dönme turanlamı,sayın başbakan ne bilsin genç osmanın kibirlimi kibirli yalancımı yalancı olduğunu ha bir şey daha dün söz verdiğine bugünkü cevabı siyasette söz olmaz diyormuş ne oluyorsa onu söylesinde bilelim.bir şeyi aklından sakın çıkarma genç osman nasıl geldiğin belli ama gidişinde hiç zor değil delegelerin hemen hepsi kimin dikkat et,her an olağan üstü genel kurul isteği ile başına şapka takabilirler.belkide seçime bile yetişemezsin her an uçabilirsin.işte o resimler senin duvar kağıdı arka plan resmi olarak kalır.etme bulma dünyası sen nasıl seçim sonrası kimleri toplayıp mevcut yönetimi yıkmak istediysen aynısı neden senin başına gelmesin.birileride gelir senin için toplanır.hele seçim süreci başlaryandaşların istediğini alamazsa yandı gülüm .osm

SIRADAKİ HABER