Göl-Der'den Komutanlara ziyaret

Göl-Der tayini çıkan komutanları makamında izyaret etti.

Göl-Der'den Komutanlara ziyaret

Gölbaşı ilçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdal Özköroğlu 6 ay kaldığı Afganistan görevinden döndü ve doğu görevi için Siirt’e tayini çıktı. Yzb. Erdal Özköroğlu Afganistan görevindeyken yerine vekâleten bakan J.Ütğm. Mehmet Kuşça’nın da tayini çıktı.  Mehmet Kuşça’da Gümüşhane/Torul İlçesi’ne atama olarak orada görev yapacak.

    Komutanların tayin olduğu haberini duyan Gölbaşılı Sivil Toplum Örgüt temsilcilerinden Göl-Der Yönetimi ziyarette bulunarak, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

     Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan ile birlikte Dernek Yönetiminden Turan Tuncay, Satılmış Elmadağ, Erdoğan Çelebi, Gürsel Demirci, Ahmet Yılmaz ile Gölbaşı Şenliği Koordinatörü Hulusi Gürpınar komutanları makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

     Vekaleten baktığı görevi bugün J.Yzb. Erdal Özköroğlu’na teslim eden, Üstğm.Mehmet Kuşça ile birlikte 15 gün sonra yeni görev yerlerine gidecek olan Erdal Özköroğlu’na Göl-Der tarafından Plaket verilerek, verdikleri hizmetler için teşekkür edildi. Diğer yandan Mogan Bıçak işletmecisi Turhan Tuncay’ın el yapımı bıçakları ile Hulusi Gürpınar’ın yazmış olduğu Köyden-Kente Gölbaşı isimli kitabı hediye edildi.

    Göl-Der Başkanı İsa Ömercan,  Jandarma Komutanlarının Gölbaşı’na büyük hizmetler verdiğini, sosyal yönleriyle de halkla ilişkilere önem verdiklerini belirtti. Jandarma Komutanı J.Yzb. Erdal Özköroğlu,  Bugüne kadar birçok bölge de görev yaptığını ancak Gölbaşılılar kadar sıcak ve çevresine karşı sorumluluk hisseden insanlara az rastladığını belirterek “Gölbaşı’nın gönlümde apayrı bir yeri var. Gölbaşı’nın kendisi gib, insanı da çok güzel. Buradan çok güzel anılarla ayrılacağım ancak unutmayacağım.. Güzel düşüncelerinize çok teşekkür ederim. ”dedi.

    Erdal Özköroğlu yerine vekâleten 6 ay İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Ütğm. Mehmet Kuşça ise,  Gölbaşı’nı çok güzel bulduğunu, Gölbaşı insanının da çok sıcak ve çalışkan olduğunu belirterek, “emeklilik dönemim olsaydı Gölbaşı’na yerleşirdim. Çayyolu’nda ikamet ediyorum ancak Gölbaşı daha güzel.  Vekaleten yaptığım görev süresince Gölbaşılılar bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ederim.”dedi.

    İsa Ömercan, Başkentin en güzel ilçesi olan Gölbaşı’mıza vermiş olduğunuz hizmetler için çok teşekkür ederim, başarılarınızın devamını dilerim.”dedi.

   Diğer taraftan Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda 5 yıldan beri görev yapan  J.Başçavuş Hasan Çetin’in tayini Van merkeze çıktı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER