Gölbaşı'nda yakalandılar

Ankara narkotik polisi, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda biri muvazzaf Astsubay Başçavuş olan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Gölbaşı'nda yakalandılar
 Ankara Narkotik polisi, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda biri muvazzaf Astsubay Başçavuş olan 2 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda ayrıca 53 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği Ekipleri, Güneydoğu illerinden getirdikleri uyuşturucu Ankara'da piyasaya süren çeteye yönelik operasyon düzenledi. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından polis operasyon için düğmeye baştı. Şebekeye ait olduğu öğrenilen bir otomobili takibe alan ekipler, aracı Gölbaşı girişinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 53 kg esrar maddesi bulundu. Ekipler, ayrıca otomobilde bulunan 2 zanlıyı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan birisinin Diyarbakır'da görev yapmakta olan Astsubay Başçavuş A. İ. olduğu öğrenilirken, diğer şahsın da Astsubay'ın arkadaşı Y.K. olduğu belirtildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek, Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçlarından soruşturma açıldı. Şüpheliler daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2012, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER