Gölbaşı’nda Taksi Durukları Yenileniyor

Gölbaşı’nda Taksi Durukları Yenileniyor

Gölbaşı’nda Taksi Durukları Yenileniyor

Gölbaşı Belediyesi  ilçe de bulunan taksi duraklarını yenileme çalışmalarına başladı.

Gölbaşı Belediyesi, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ ın  kısa süre önce yerel basın mensuplarına gerçekleştirdiği 2016 yılı proje tanıtım toplantısında  da açıkladığı taksi duraklarını yenileme çalışmalarına vakit kaybetmeden hayata geçiriyor.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Gölbaşı merkezde 6 taksi durağı yenileniyor. Yeni taksi durakları 20 m2 kapalı alandan oluşmakta olup, içerisinde bekleme salonu, mutfak ve wc yer alıyor. Taksi durakları yeni görüntüsü ile, cephe yenileme projesine de uyum sağlıyor. Bu sayede taksi durakları yeni halleri ile Gölbaşına modern ve estetik görünüm katacak.

Gölbaşı taksici esnafı, yıllardır hizmet verdikleri duraklarının sorun yumağı haline geldiğinden söz ederek, büyük bir dertten kurtulduklarını söyledi. Geçmişte plastikten yapılmış olan taksi durağının zorluklarına değinen taksiciler, “Yazın soğutamaz, kışın ısıtamazdık. Bizi bu dertten kurtardığı için Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve Gölbaşı Belediyesi’ne  çalışmalarından dolayı  teşekkür ediyoruz” dedi.



Taksici esnafının bütün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanan duraklar hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; ‘ “Gölbaşı taksi esnafımızı yıllardır baraka şeklinde kullandıkları duraklardan çok yakın zaman da kurtaracağız. Yeni taksi durakları hem modern hem de taksicilerimiz için çok kullanışlı. Dış cephe yenileme projesine uygun tasarlanan duraklarımız Gölbaşı’mıza ayrı bir estetik katacak.’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER