Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Gölbaşı’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu
HABER: MERVE ŞAHİN

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Gölbaşı’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet alan çelenk sunma törenin ardından kutlamalar, Gölbaşı Şehir Stadyumunda devam ederken, Gölbaşı İlçe Kaymakamı Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Vekili Mehmet Kuşça ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile devam etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Türk Milletine emanet edilen değerlerin büyüklüğünü ve tarihimizi iyi anlatmak gerektiğini ifade ederek; Bu güzel bayramı Büyük Atatürk sizlere armağan etmiştir. Çünkü geleceğin Türkiye'sine, sizler şekil vereceksiniz. Bu nedenle sizlerin daha çok çalışmanız ve geleceğin Türkiye'sini daha ileriye götürmeniz en büyük dileğimizdir. Sizler başarılı oldukça  bizler daha da mutlu olacağız” diye konuştu.
Öğrenci andı ve öğrenciler adına konuşmaların ardından program, spor müsabakaları ödül töreni ile devam etti.
Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında TED Ankara Koleji birinci, TEK İ.Ö.O. ikinci, Şehit Bülent Göçer İ.Ö.O. ise üçüncü olurken kupa ve madalyaları öğrencilere Raşit Zengin takdim etti. Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında TED Ankara Koleji birinci, TEK İ.Ö.O. ikinci, Şehit Bülent Göçer İ.Ö.O. ise üçüncü oldu. Öğrencilere madalyalarını Garnizon Komutanı Mehmet Kuşça takdim ederken, Küçük Erkekler Futbol Müsabakalarında birinci olan TEK İ.Ö.O., ikinci olan Nesibe Aydın Okulları ve üçüncü olan Şehit Bülent Göçer İ.Ö.O öğrencilerine ise madalyalarını Başkan Yakup Odabaşı takdim etti.
Öğrencilerin büyük bir coşku ile sundukları gösteriler, Gölbaşılılar tarafından ilgi ile izlendi. Şiirlerle süslenen gösterilerin bitiminde, öğrencilerin yapmış olduğu muhteşem gösteriler ayakta alkışlandı.
Program, tertip komitesine teşekkür edilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER