Gölbaşı Belediyespor deplasmandan 3 puanla dönüyor

Gölbaşı Belediyespor Beypazarı deplasmanından 3 puanla dönerek namağlup ünvanını sürdürdü.

Gölbaşı Belediyespor deplasmandan 3 puanla dönüyor

 Gölbaşı Belediyespor Bayram Akyer Süper Amatör Ligi’nin 7. Haftasında Beypazarı Belediye Gençlik Spor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 


Karşılaşmaya hızlı başlayan Gölbaşı Belediyespor 30. dakikada sağdan gelişen atakta, Yavuz Ağbaş topu yerden ceza sahasına ortaladı. Topuna gelişine plaseyle güzel bir vuruş yapan Kutay Yüksel topu ağlarla buluşturdu ve Gölbaşı Belediyespor 1-0 öne geçti.

HAFTAYA RAKİP SİNCAN

Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Gölbaşı Belediyespor rakibini deplasmanda 1-0 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu. Gölbaşı Belediyespor bu skorla puanını 17’ye çıkarırken, takım haftaya evinde ligin lideri Sincan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

LÜTFÜ YILMAZ TAKIMI KUTLADI

Maç sonu bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Lütfü Yılmaz, gayet centilmence bir karşılaşma olduğunu dile getirirken “Galibiyet için futbolcularımızı ve teknik kadromuzu kutluyorum. Spora önem veren ve her zaman bizlere destek veren Gölbaşı Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek’e de camiamız adına teşekkür ederim. Beypazarı’nda bizi ağırlayan ve büyük bir konukseverlik gösteren Beypazarı İlçe Kaymakamı Temel Ayca’ya, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun’a da teşekkür ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2019, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER