Gölbaşı'nda 9 bin 100 fidan toprakla buluştu!

Gölbaşı Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 81 ilde aynı anda gerçekleştirdiği '11 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor' ‘Geleceğe Nefes Ol’ projesine 9 bin 100 fidan dikerek katkı sağladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de , vatandaşlarla ve öğrencilerle birlikte ağaç dikerek kampanyaya bizzat katıldı.

Gölbaşı'nda 9 bin 100 fidan toprakla buluştu!

 'Geleceğe Nefes' temasıyla başlatılan projeye, Gölbaşı Kaymakamlığı ile birlikte 4 noktada ağaç dikerek katılan Gölbaşı Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ndeki ağaçlandırma alanında ağaç dikme töreni düzenledi. Törene Başkan Şimşek'in yanı sıra Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, kamu kurumları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

“ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN DEĞERLİ MİRAS”

 

Programda konuşan Başkan Şimşek  “Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak amacı ve ‘Geleceğe nefes ol’ sloganı ile 7 den 70'e toplumun bütün kesimlerinin katkılarıyla 81 ilde aynı anda 11 milyondan fazla fidan toprakla buluştu. Gölbaşı Belediyemizin katkılarıyla inşallah sedir, mavi servi ve çeşitli türde yapraklı ağacı içeren 9 bin 100 fidan toprakla buluştu. Birlikte diktiğimiz fidanlarımızın, çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en değerli miras olduğunu belirtmek istiyorum." diye konuştu.

 

BAŞKAN ŞİMŞEK VATANDAŞLARLA BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek vatandaşlarla birlikte fidan dikerek diktikleri fidanlara can suyu verip,  ağaçlandırma alanlarında incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER