Gölbaşı Belediyesi 58'nci yaşını kutladı

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 58'nci yıl dönümü, belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Gölbaşı Belediyesi 58'nci yaşını kutladı

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 58'nci yıl dönümü, belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 58'nci yılı yıldönümü çerçevesinde belediye meclis toplantı salonunda kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programına Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, önceki dönem belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, önceki dönem belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın vatandaşlar için bir ev niteliği taşıdığını belirterek, " Gölbaşı, 1928 yılında nahiye, 1965 yılında belediye ve 1983 yılında ise ilçe oldu. Biz Gölbaşı ailesiyiz. Herkesin bir görüşü olabilir. Herkesin özgür iradesine saygı duyuyoruz. Ama Gölbaşı hepimizin yaşadığı bir evdir. Biz kocaman bir Gölbaşı ailesiyiz. Beni, seni bırakıp tek vücut olmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Bu şekilde Gölbaşı’nı hakkettiği yere getirebiliriz" diye konuştu.

Kaymakam Rüstemoğlu ise, " Gölbaşı sadece Gölbaşıların değil Ankaralılarında nefes aldığı bir ilçedir. Türkiye’nin diğer ilçeleri ile kıyaslandığında ise çok güzel bir birlikteliği var.  Gölbaşı’nda güzel bir muhabbet var. Allah birlikteliğimiz bozmasın" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardında “Gölbaşı Tarih ve Kültür Atlası” kitabının isimli kitabın yazarı Tarihçi Abdulkerim Erdoğan, katılımcılara Gölbaşı’nın tarihi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Şimşek, geçmiş dönem belediye başkanları Mümtaz Sarıtaş, Erdal Eren, Cevdet Kara, Abdulnasır Haşlak ile 58. yıl pastasını birlikte kesti.

Başkan Şimşek'in geçmiş dönem belediye başkanlarına plaket takdimi yaptıktan sonra toplu fotoğraf çekilmesi ile program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER