GÖKHAN KOÇAK TARİHE GEÇTİ

Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Gökhan Koçak, 2014-2019 döneminde ilk söz hakkını kullanan meclis üyesi olarak tarihe geçti.

GÖKHAN KOÇAK TARİHE GEÇTİ

Ak Parti’de yeni dönemde görev yapacak Grup Başkanvekili de belli oldu.

KOÇAK TARİHE GEÇTİ

Ak Parti’de Grup Başkanvekili Gökhan Koçak olarak belirlenirken, Koçak yeni dönemin ilk toplantısında grup adına söz alarak bir konuşma yaptı.

Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Gökhan Koçak,  2014-2019 döneminde ilk söz hakkını kullanan meclis üyesi olarak tarihe geçti.

Mecliste ilk konuşmayı yapan Ak Parti Grup Başkanvekili Gökhan Koçak, meclise hitaben yaptığı konuşmada vatandaşın kendilerine sandıktan çıkan oylarla güven ver destek verdiğini ifade ederken şu sözleri söyledi;

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ

Önümüzdeki 5 yıl içinde sizlerin bize verdiği helal, katkısız olan oylarınızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyor, sizlerin bu yönetimde beraber, el ele, kol kola, gönül gönüle olmanızı temenni ediyorum. Vermiş olduğunuz güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Biz inanç, azim ve kararlılıkla bir mücadele verdik.

VATANDAŞA BİZLERİ BU GÖREVE LAYIK GÖRDÜ

Sandıktan çıkan oylarla vatandaşlarımız bizleri bu göreve layık gördü. Bizler “Kim zerre kadar hayır işlediyse hayrını görecektir, kim zerre kadar şer işlediyse şer işlemiş işe karşılığını görecektir” biz bu bilinç, bu inanç ve bu azimdeyiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER