Genç ölümler üzdü

Genç ölümler üzdü

Genç ölümler üzdü
 Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi’nde ikametgah eden Gölbaşı’nın eski esnaflarından elektrikçi Abdullah Ayan’ın kızı, Avukat Saadet Ayan ve DYP Gölbaşı eski İlçe Başkanı, Şehir Plancısı Hakan Halil Ayan’ın kız kardeşi Meliha Mehtap Ayan(39) evinde bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu.
Olay Meliha Mehtap Ayan’ın Haymanyolu Motta Pastanesi’nin üstünde ikametgah ettiği evinde meydana geldi. Bilekleri kesilmiş halde bulunan cansız bedenin yanı sıra "Ceylan ve Arda Seni Seviyorum” yazılı bir notunda olduğu öğrenildi.Ayan’ın intahar edip etmeği bir netlik kazanmazken olay yerine gelen Gölbaşı Cumhuriyet Savcı, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Sağlık ekipleri olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Avukat Saadet Ayan’ın Hukuk Bürosu’nda bilirkişi olarak çalışan ve aynı zamanda Gölbaşı Motta Pastanesinin işletmecisi olan Meliha Mehtap Ayan’ın ölümü sevenlerini yasa boğarken cansız bedeni kesin ölüm nedeni için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Eşini kaybetti
AK Parti Gölbaşı İlçe Spor Komisyonu Başkanı Mücahit Öztürk Antalya Akseki’de tarfik kazası geçirdi. Antalya Akseki’de trafik kazası geçiren Öztürk’ün sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken kaza esnasında yanında bulunan eşi trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sosyal çalışmalarıyla Gölbaşı’nda başarılı işlere imza atan sporcu Mücahit Öztürk’ten gelen haber herkesi üzdü.Trafik kazasında kendisinin ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olmasının yanısıra eşinin ölümü herkezi üzünteye boğdu... 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2012, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER