Gazeteci Cafer Uzuntaş'ın mutlu günü

Gölbaşı'nda uzun yıllar gazetecilik yapan Gölbaşı'nın emektar gazetecilerinden Cafer Uzuntaş oğlunu evlendirdi.

Gazeteci Cafer Uzuntaş'ın mutlu günü

Cafer Uzuntaş'ın oğlu Burak Uzuntaş hayatını Tuba Kara ile birleştirdi. Sade bir nikah töreniyle hayatını birleştiren çiftin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıydı. Çiftin bu özel günlerine şahitlik etti. Şimşek, gelin ve damadın mutluluğunu paylaşarak evlilik cüzdanını geline teslim etti. Çitin nikah şahitliğini ise arkadaşları yaptı. Düğünde, canlı müzik ve eğlence dolu anlarla yaşandı.

Nikah törenine; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye eski başkanları, Gölbaşı Belediye eski ve yeni meclis üyeleri, bürokratlar, gelin ve damadın aile yakınları, arkadaşları, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.  Cafer Uzuntaş misafirleri ile yakından ilgilendi. Düğün töreni ikramların ardından sona erdi.

Cafer Uzuntaş "Bu mutlu günümüze gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Oğlum Burak Uzuntaş'ın nikah töreninde öncelikle kendi kızının düğününü nedeniyle yoğun programına rağmen nikah törenine katılarak bizzat nikah kıyan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başta olmak üzere, eski belediye başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine, uzaktan yakından gelen eş dost akrabalara tüm sevenlerimize bu mutlu günümüzde bizleri ziyadesiyle ile onurlandırdılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Yakup Karagöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER