Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in mutlu günü: MHP lideri Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in kızı Ece Şimşek ile Muharrem Türker çiftinin nikah şahidi oldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in mutlu günü: MHP lideri Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in mutlu günü: MHP lideri Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in kızı Ece Şimşek ile Muharrem Türker çiftinin nikah şahidi oldu. Nikahı ise gelinin babası Ramazan Şimşek kıydı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da düğüne çifte mutluluklar dilediği bir mesaj gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in kızı Ece Şimşek ile Muharrem Türker çiftinin düğününde nikah şahidi oldu.

Devlet Bahçeli, Ece Şimşek ile Muharrem Türker'in düğününe katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikahı ise gelinin babası Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıydı. Bir çok düğünde nikah kıyan Başkan Şimşek bu sefer de kendi kızının nikahını kıydı. Başkan Şimşek kendi kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşadı. Bahçeli'ye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin eşlik etti. Genç çiftin düğününe çok sayıda milletvekili, iş adamı ve davetliler katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da nikah şahidi oldu.

Düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mutluluklar dilediği bir mesaj gönderdi.

La Mozza Wedding &Event  Hall’de gerçekleştirilen düğüne MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısıları Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Filiz Kılıç, Sadir Durmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, milletvekilleri, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Birinci Başkanvekili Adem Albayrak, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, Anayasa Mahkemesi üyeleri, Danıştay üyeleri, Sayıştay üyeleri, MHP MYK Üyeleri, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyüb Yıldız, 15 Temmuz Gazisi Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan, AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Yalçın Akdoğan, Ali İhsan Arslan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 2017-2019 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Lütfi Elvan, Mustafa Elitaş, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, meclis üyeleri, il-ilçe protokolü ve çok sayıda katılımcı düğünde yerini aldı.

Yakup Karagöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER