Esev'den bir Umut Meşalesi daha

2011 yılının Aralık ayında Karagedik Mahallesi’ne ESEV tarafından eğitime kazandırılan Hacı Nuri Güneş Okuma Salonunun ardından Gölbaşı’nda ikinci okuma salonunun Şafak Mahallesi’nde temeli atıldı.

2011 yılının Aralık ayında Karagedik Mahallesi’ne ESEV tarafından eğitime kazandırılan Hacı Nuri Güneş Okuma Salonunun ardından Gölbaşı’nda ikinci okuma salonunun Şafak Mahallesi’nde temeli atıldı. Ankara’da 10. Gölbaşı’nda 2. okuma salonu olacak olan Mehmet Atabaş Okuma Salonu’nun davetlilerin katılımıyla temeline ilk harç atıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muratbey Balta’nın da katıldığı açılışa Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Esev Dernek Başkanı Mustafa Altınay, Eğitimci ve Yazar Hüseyin Kara, Gölbaşı Belediye Eski Başkanı A.Nasır Haşlak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan M.E.B Müsteşarı Muratbey Balta, Gölbaşı’nın eğitim alanında üzerine düşen en önemli görevi yerine getirdiğini ifade ederek, okuma salonunun açılmasında katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de Gölbaşı’nın eğitim alanında aldığı başarılarla gurur duyduklarını belirterek, eğitime kazandırılan bu okuma salonlarının da yeni nesillerin yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından, M.E.B Müsteşarı Muratbey Balta, Gölbaşı Kaymakaı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Hayırsever Mustafa Altınay’ın bağışladığı arsaya yapılacak olan okuma salonunun temeline ilk harcı birlikte attılar.

Açılışın ardından halka ve açılışa gelen misafirlere öğlen yemeği ikram edildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER