Murat Alparslan güven tazeledi

Ankara AK Parti İl Kongresi 19 Mayıs Stadyumunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Murat Alparslan güven tazeledi
 Ankara AK Parti İl Kongresi 19 Mayıs Stadyumunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kurmaylarınında katıldığı kongre de Murat Alparslan tek liste ile yeniden İl Başkanı seçildi.

BAŞER VE ÇAĞATAY ASİL ÜYE OLDU

Ankara İl Başkanlığı Kongresi'nde yapılan seçimlerde Gölbaşılılarda yerini korudu. Ankara İl'de başarılı çalışmalara imza atan veparti içinde sevilen bir isim olan Mustafa Başer asil listede tekar yer aldı. Gölbaşı'nın yakından tanıdığı bir isim olan Doğan Çağatay da listenin asil üyeleri arasında  yer alırken,  Önder Akdoğan, Sedat Susamlı , Ertuğrul Cenk, M. Belma Erdoğan ise yönetimin yedek listesin de yer aldı.

KENDİSİNİ İL’DE GÖRMEK İSTİYORUZ DENİLDİ AMA!

Ak Parti Gölbaşı İlçe Kongresi sürecinde mevcut başkan Ramazan Şimşek’in aday gösterilmemesi ve yerine genel merkez tarafından Osman Karaaslan’ın tek aday olarak gösterilmesi sonrasında Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan Ramazan Şimşek’i ilde görmek istediğini vurgulamıştı.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Kongeresi öncesinde Gölbaşı’na ziyarette bulunarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Alparslan, Şimşek’ten övgü dolu sözlerle bahsederek, kendisini il’de görmek istediğini dile getirmişti.

Bu süreçte AK Parti İlçe eski Başkanı Ramazan Şimşek’te ‘görev istenmez alınır’ diyerek kendisine verilecek her görevi yerine getireceğini belirtmiş ve görev verildiği taktirde çalışmalarına devam edeceğini söylemişti. Ancak  Ak Parti Ankara İl 4. Olağan Kongresi sonrasında İl’de  görev alması beklenen Ramazan Şimşek’in ismi yedk  listele bile yer almadı.

ERDOĞAN DA KATILDI

Başbakan Erdoğan, AKP'nin 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan Ankara 4. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan'ın gelişinden saatler önce dolmaya başlayan, AKP bayrakları ve pankartlarla süslü stadyumda "Büyük Usta Sıra Çankaya'da", Siyasetin Başpehlivanı Recep Tayyip Erdoğan", "Sözümüzü tutacağız Gölbaşı'nı alacağız" dövizleri dikkat çekti.

Stadyumda tribünlerle birlikte yeşil saha da kongreye katılmak için gelen AKP'lilerle doldu. Kongrede, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Ali Babacan ile Genel Başkan Yardımcıları, AKP'nin Ankara milletvekilleri, parti yöneticileri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de hazır bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER