Daruşşifa Çanakkale ruhunu yaşatacak

Daruşşifa Çanakkale ruhunu yaşatacak

Daruşşifa Çanakkale ruhunu yaşatacak
 Çanakkale ruhunu Gölbaşı'nda yaşatma programı 17 - 22 Mart tarihleri arasında Özel Darşşifa Koleji'nin hazırlamış olduğu pilato basına tanıtıldı.

Çanakkale'yi göremeyen, gidemeyen vatandaşlar için hazırlanan alanda o günkü şartlar altında yaşanılan zorluklarla kazanılan Çanakkale Savaşı'nın anlatımı ve canlandırması Özel Darüşşifa Koleji ekibinin sunumu ile halka tanıtılacak.

17-22 Mart tarihleri arasında halka tanıtılacak olan pilatoda; Çanakkale savaşını anlatan, bire bir canlandırmalı konular ele alınarak halkın huzurunda gösterimde olacak.

Özel Darüşşifa Koleji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan pilato ile yapmış olduğu açıklamada , " Darüşşifa Koleji olarak eğitimci arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz ile bir proje yapmak istedik. 30 BİN Metrekare açık alan üzerinde Çanakkale Savaşını anlatan bir pilato kuramak istedik. Gerekli resmi kurumlar ile görüşmeler yazışmalar yapıldı. Bütün resmi kurumlarımızın onayını aldık. 17 Mart Cuma günü Devlet erkanınında katılacağı bir açılış yaparak halkımıza sunum yapacağız. Çanakkaleye gidemeyen göremeyen vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz bu alanda o günkü zor şartlar göz önünde bulundurularak hazırlamış olduğumuz programlarımız olacak. Hazırlanan programda Çanakkale Zaferi'nin başladığın günden bittiği güne kadar her anı bire bir canlandırılarak o günü yaşarcasına anlatılacak "dedi.

TÜM HAKIMIZ DAVETLİDİR.

ÇANAKKALE ANKARA'DA
18 MART'TAN 15 TEMMUZ'A KAHRAMANLIK DESTANI
Çanakkale Destanı'nın 102.yılı şerefine kurulacak olan devasa Çanakkale Savaşları Canlandırma Alanı ve Şehitlerimizi Anma Programı'na tüm halkımız davetlidir.

Osman KARAASLAN

Darüşşifa Eğitim Kurumları

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER