Ersin Pehlivan ziyaretlerine devam ediyor

Ersin Pehlivan ziyaretlerine devam ediyor

Ersin Pehlivan ziyaretlerine devam ediyor
 MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Gölbaşı Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Kuyucu'yu makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Emniyet Müdürü Murat Buğatekin'i ziyaret eden heyetin bir sonraki adresi ise Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısılığı oldu. Başsavcı Ali Çalık’ı ziyaret eden heyet Gölbaşı ve Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca gün içerisinde Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Aygünoğlu ve yönetimi de MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini bildirdiler.

Ersin Pehlivan yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelirken gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Ersin Pehlivan burada yaptığı açıklamada yakın zamanda referandum çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, “Vatanımız ve milletimiz için en iyisi olması açısından gerekli çalışmaları yapacağız. Yeni atandığımız için şu anda hayırlı olsun ziyaretleri ve tanışma ziyaretlerimiz devam ediyor. Onun dışında da genel merkezimizin hazırladığı program çerçevesinde ilçemizde referandum çalışmalarına en yakın zamanda başlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 02:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER