Çiftçilere müjde!

MHP, 2020 yılının ilk belediye meclis toplantısında örnek olacak önergelerin altına imza attı. MHP Gölbaşı Grubu, üretime destek olan çiftçiler ve hayvancılık yatırımı yapacak vatandaşların yanı sıra Milli Sporcuları da sevindirecek önergeleri meclise sundu.

Çiftçilere müjde!

 Gölbaşı Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda MHP Gölbaşı Meclis Grubu bir önerge vererek, tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin ruhsat müracaatlarında uygulanan ücretlerde indirim yapılmasını teklif etti. 



MHP grubunun ruhsat indirim düzenleme talebi kabul edilirse, Gölbaşı’nda tarım ve  hayvancılık alanında yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, hali hazırda uygulanan ruhsat ücretlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.





“ÜRETİME DESTEK OLUYORUZ”





MHP Grubundan yapılan açıklamada “ Gölbaşı Belediyesi gerçekleştirilen ve yapılacak olan  tarım ile hayvancılık faaliyetlerine desteklerini sürdürüyor. Özellikle ülkemizdeki nüfus artışıyla beraber artan gıda ihtiyacı, tarım ve hayvancılığın ne kadar önemli olduğunu da ortaya çıkardı. Gölbaşı Belediyesi de bu konuda tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilere gereken her türlü desteği veriyor. MHP grubu olarak kırsal mahallelerimizdeki üretime destek olarak, belediyemizin Gölbaşı Kent Çiftliği Projesi’ne de alt yapı sağlamak istiyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

 



SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

 



Gölbaşı’nı  her alanda olduğu gibi sporda da marka kent yapmayı hedefleyen Gölbaşı Belediyesi’nin çalışmalarına bir destek de MHP Gölbaşı Meclis Grubundan geldi.  MHP Gölbaşı Meclis grubu , milli sporcuların Gölbaşı Belediyesi’nin spor tesislerinden ücretsiz faydalanması için meclise önerge sundu. MHP’nin verdiği önerge kabul edilirse, uluslararası turnuvalarda başarı elde eden ve Milli Sporcu ünvanı alan sporcular Gölbaşı Belediyesi’nin uhdesinde bulunan spor tesislerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.


Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER