Çay Bahçesi'nin çalışkan Fatih'i

Mogan Aile Çay Bahçesi Müdürü Fatih Çetin efendi kişiliği ve çalışkan yapısı ile dikkat çekiyor.

Çay Bahçesi'nin çalışkan Fatih'i
 Mogan Aile Çay Bahçesi Müdürü Fatih Çetin efendi kişiliği ve çalışkan yapısı ile dikkat çekiyor.

Yaz aylarının vazgeçilmez mekânlarından olan Atatürk Sahil Parkı Başkentlilerin tercih ettiği en gözde mesire alanlarının başında geliyor. Havaların ısınması ile birlikte özellikle hafta sonları soluk almak ve dinlenmek adına Atatürk Sahil Parkı’na akın eden Başkentliler göl kenarında güneşli havanın keyfini çıkarıyor. 

Atatürk Sahil Parkı içerisinde bulunan Mogan Aile Çay Bahçesi de yenilikleri ile göz dolduruyor. Yeni dönemle birlikte Mogan Aile Çay Bahçesi’nde yaşanan değişim de memnuniyet verici. Çalışanların kılık kıyafetinde ki düzeninden, müşteriye yaklaşımlarına kadar baştan aşağıya değişime uğrayan mekânda vatandaşlar hafta sonları da canlı müzik eşliğinde hoş vakit geçiriyor. Mevcut imkânlar ile müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutmaya çalışan personellerin azmi de dikkatlerden kaçmıyor. 

Mogan Aile Çay Bahçesi Müdürü Fatih Çetin de efendi kişiliği ve çalışkan yapısı ile dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen işinde oldukça başarı gösteren Çetin, Mogan Aile Çay Bahçesi’nin vazgeçilmez isimlerinden. 4 yıl önce mekânda işe başlayan Çetin, müşterilere olan yaklaşımı ve işine verdiği titizlikle takdir topluyor. Müşterilerin istek ve taleplerini en hızlı şekilde yerine getirmek için çaba sarf eden Fatih Çetin mekânın vazgeçilmez personelleri arasında yer alıyor.   

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER