Büyük Birlik Partisi 11. Olağan kongresini yaptı

Büyük Birlik Partisi 11. Olağan kongresini yaptı

Büyük Birlik Partisi 11. Olağan kongresini yaptı
 Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı 11. Olağan kongresini ilçe binasında gerçekleştirdi.

BBP Ankara İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Hocaoğlu’nun da katıldığı kongrede Mehmet Doğru ilçe başkanı olarak yeniden seçildi.

Kongre, Kuran Tilavetinin okunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Üyelerin oylarıyla Divan başkanlığına seçilen Orhan Şahin bir konuşma gerçekleştirdi. Şahin kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Türk-İslam coğrafyasının en büyük liderini kaybettik. Ruhu şah olsun. O’nun davası davamız, yolu yolumuz, kavgası kavgamızdır. Son nefer son nefese kadar. Sayılar hiç önemli değil. Biz her zaman sloganlarda söyledik. İnandıkları gibi yaşayacağız. Biz inandığımız gibi yaşayacağız. Biz hak etmediğimiz bir dünyada hak etmediğimiz gibi yaşıyoruz. Bu sistemi kabul etmiyoruz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ‘bu gömlek dar geliyor’ dedi. Bu dar gelen gömleğin bizim üzerimizde biçilmiş, bu gömleğin yırtılması için gayret ederken, şer odakları ve onun yerli işbirlikçileri onu şehit ettiler. Ama onlar, o şehit oldu nasıl olsa bu hareket bitti diyenlere inat, burada sayımıza bakmayın. Bizim özgül ağırlığımız büyük, sözümüzün yerinde dinlendiği herkes tarafından da takip edildiği bir kardeşleri var burada. Biz boşuna demiyoruz. ‘Bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, vatan bölünmeyecek’. Alperenler oldu müddetçe bu ülkede bunun hesabını yapanlar bedelini ağır ödeyecektir” dedi.

Şahin, konuşmasının devamını şöyle sürdürdü; “Önemli olan iktidar olmak değil, muktedir olmaktır. Partiler din değil, parti bizim davamızda bir araç oldu. Sistemi kendilerine göre ayarlamışlar. Azınlığa bakmayın. Bu kongrenin daha kalabalığını yapabilirdik. Kısmet olursa ileride Gölbaşı belediye başkan adayını çıkardığımızda aday tanıtımında büyük bir kalabalıkta hep birlikte kamuoyuna nasıl duyuracağımızı görecekler” diyerek mücadele eden herkese teşekkür etti.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Doğru da konuşmasında şunları söyledi;

“Sayı olarak burada az olabiliriz. Bizim birimiz bin olur. Ülkemizin gidişatında, uçurumun kenarında Alperenlere büyük görevler düşüyor ve biz bu görevden hiçbir zaman kaçmadık. Bundan sonra bu memleketi yönetecek olanlar muhakkak muhafazakar, Türk milliyetçisi, ülkücü kimliğinden taviz vermeyenler bundan sonra bu ülkenin yönetiminde başa geleceklerdir. Bizden başka hiçbir yerde ülkücü kalmadı. Davaları değişti sadece parti olarak kaldılar. Gölbaşı’nda bize tekrar görev verdiler. Hiçbir menfaat ve çıkarımız yok. Bu memlekette bizim yerde hiçbir şey olmaz” diyerek bu yolda başarılı olacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından okunan faaliyet raporlarından sonra oylamaya geçildi.  

Yönetim şu isimlerden oluştu,

Başkan, Mehmet Doğru

Serkan Yücel, Ahmet Yüce, Ensar Topsakal, Öner Aydın, Hakan Şahin, Muhammet Söğüt, Mirsat Genç, Bekir Solak, Ramazan Kök, Çiğdem Bayrakcı Erbay, Yüksel Albayrak, Alper Şahin.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2018, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER