Bu ne Güzel Gölbaşı...

Metin Bey İçin Bu Ne Güzel Gölbaşı..!

Bu ne Güzel Gölbaşı...
 Metin Bey İçin Bu Ne Güzel Gölbaşı..!

Gölbaşı’nı  alıcı gözüyle gezince insanın Bu Ne Güzel Gölbaşı diyesi geliyor. Hayat Gölbaşı’nda çok  güzel. Helede milletin malını babanızın malı gibi kullanırsanız,daha güzel oluyor.

metin---kopya.jpg

Geçtiğimiz günlerde ,Gölbaşı-Konya yolu üzerinde bulunan SHELL Benzin istasyonu yeşil alan ve yolu kapatarak hizmet verdiğini yazmıştık. Gördük ki..! sadece SHELL istasyonu değil bazı uyanık vatandaşlarda yeşil alanı kapatmış,kendisine özel otopark yapmış.

SHELL benzinliğin tam karşısında bulunan 273 ada 1 parsel önünde bulunan yeşil alanı parsel sahibi uyanık vatandaş, kendi bahçesine katarak oto park yapmış. Gölbaşı Kuyumcu esnaflarından Metin Ünver’e ait  olduğunu öğrendiğimiz evin önündeki yeşil alanı kendi bahçesine katmış. Bir kısmını bahçe yapmış, bir kısmınıda kendine özel kapalı oto park yapmış. Vatandaşın malını babasının malı gibi kullanan Metin bey için tabiki Gölbaşı çok güzel olacak.

Aynı ada da  yan bitişik komuşusu 273 ada 9 parselin sahibi yeşil alanı kendi arazisine katmamış. Kendi arsası kadar alanı kullanırken uyanık esnafımız Metin bey yeşil alanı özel otoparka çevirmiş.  Aynı iki parseldeki yapılanmayı görenlerde şaşkınlığını gizleyemeiyorlar. Şimdi soru şu; Yasa gereği yeşil alanların hiçbir şekilde satılması,kiraya verilmesi veya her türlü amaç dışı kullanılması yasak olduğu halde , yeşli alanı kullanma cesaretini nereden alıyor? Acaba…

dscf0057.jpg

dscf0058.jpg
Süper Yeni Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2013, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER