Türk kadını her şeyin en güzeline layıktır

Başkan Yakup Odabaşı’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Türk kadını her şeyin en güzeline layıktır
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, Türk kadınının her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Odabaşı, Türk kadınının her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Başkan Yakup Odabaşı, kadının toplumun temel taşı olduğunu ifade ederek Türk toplumunda kadının öneminin büyük olduğunu ifade etti. Türk kadınının yeri geldiğinde cepheye taşıdığı mermiyi tülbentiyle koruduğunu, Türkiye’nin kuruluş mücadelesinde en önde yer aldığını bildiren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mesajında şunları söyledi:

“KADINLARIMIZ EN ÖNEMLİ VARLIĞIMIZ”

“Kadının, tarihi ve geleneksel olarak Türk toplumunda çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Unutulmamalıdır ki, toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Toplumun mimarı olan Türk kadını, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi yetiştirendir. Türk kadını, özverili ve üretkenlikleriyle aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıktır.

Doğumdan ölüme her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren onlardır.

Gölbaşı Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de kadına değer veren hizmetler vermeye gayret ediyoruz. Bu duygu düşüncelerle ve Peygamberimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünün muhatabı olan tüm kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”

KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Bu arada Gölbaşı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yarın bazı etkinlikler düzenleyecek. Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklere Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı da katılacak.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2013, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER