Bir Başarı Hikayesi

Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Çelik'in kaleminden bir başarı hikayesi...

Bir Başarı Hikayesi

MHP Gölbaşı İlçe teşkilatında basından sorumlu başkanlık görevinden istifa ederek 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Arif Çelik, Başkan Yakup Odabaşı ve ekibinin yaptığı başarılı çalışmaları tek tek anlatmaya devam ediyor.

Çelik son olarak paylaştığı yazısında, yakın bir dostunun Gölbaşı Belediyesine ait bir kültür merkezinde yaşadığı olayları kaleme aldı. Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis Üyesi Aday adayı Arif Çelik yakın dostu Yavuz Koca’nın anlatımıyla kaleme aldığı Başarı dolu bir Hikayeyi okurlarımızla paylaştı.

 

İşte o Yazı;

 

Bizim insanımız çoğunlukla kötü örnekleri öne çıkarır.

Var olan güzellikler, iyilikler, başarılar, dayanışmalar genellikle görmezden gelinir.

Gölbaşı Ankara’nın metropol ilçelerinden. Ayrıca benim nefeslenmek için en çok ziyaret ettiğim yerlerden.

Bu seferki ziyaretimde gördüğüm manzara karşısında hem hayıflandım hem de gururlandım. Kısaca duygu med-ceziri yaşadım aynı anda.

Hayıflandım çünkü daha önce duyduğum bu faaliyete neden bizatihi gözlerimle şahit olamamıştım…

Gururlandım çünkü bu başarırda benim gönül dostlarımın ve özellikle bir manevi kardeşimin imzası vardı…

Ziyaret ettiğim yer, “Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi”. Gerçek bir aile yaşam merkezi.

Aile ne demektir;

Aile birlik demektir, orada gerçek birliği gördüm.

Aile yardımlaşmak demektir, orada karşılık beklemeksizin ulvi bir yardımlaşmaya tanık oldum.

Aile sevgi demektir, orada hem idareciler ve çalışanlar arasında, hem de ve daha önemlisi vatandaşa yönelik kalbi sevgiyi yakaladım.

Aile paylaşmak demektir, orada veren ellerden gelen ve hayrat havuzunda birikenlerin ihtiyaç sahiplerine nasıl adilane dağıtıldığını dinledim.

Orası sanki büyük bir mağaza…

Orası adeta bir atölye…

Gelinliğinden iç çamaşırına, ayakkabısından çantasına, elbisesinden oyuncağına, kırtasiyesinden gıdasına, yok yok…

Dev çamaşır makinesi bir yanda, terzi hanım kardeşimiz dikiş makinesinin başında, genç yaşına rağmen dört çocuk annesi olan bir diğer kardeşimiz hizmet yarışında, ütü masaları harıl harıl raflara ürün yetiştirme hevesinde…

Anlatmakla bitmeyecek bir hikaye bu.

Demek ki olabiliyormuş, demek ki istedikten ve egonun kısırlığına mahkum olmadıktan sonra her şey mümkünmüş…

Aysel Eser hanım kardeşimiz, inşallah gönül koymaz benim ifademle nam-ı diğer “atom karınca”, Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinden bahsederken gözleri parlıyor. Ve nefsine yenilmeden diyor ki bütün bu işlerin lokomotifi Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı Hanımefendidir. Bizler de elimizden geldiğince katkı sunuyoruz.

Ve hemen oracıkta benimde yönetiminde bulunduğum” Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” ile Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi arasındaki bağları daha da güçlendirmeye karar veriyoruz.

Bunlara gözlerimle şahit olduktan sonra, bende diyorum ki, Allah sizlerden razı olsun. Bu örnekleri çoğaltalım ve hizmet yarışında başa güreşmeyi sevdamız kılalım…

Balık bilmezse Halik bilir derler ya, inanın yeter ki yapalım balıklar da bilir. Halik zaten bilir. Hem vallahi hem de tallahi…

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2013, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
gölbaşılı
gölbaşılı - 11 yıl Önce

arif bey gerçekten güzel konulara deyinmiş ülkücü camiada olup bunların farkında bile olmayan insanlar var arif beye bu konuda yaptığı açıklamadan vede aydınlatmadan dolayı tebrik vede teşekkür ediyorum

SIRADAKİ HABER