Belediyeden karla mcüadele

Gölbaşı merkezde ve köy yollarında 50 kişilik kar ve tuzlama ekibi, vardiya halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Belediyeden karla mcüadele
Gölbaşı merkezde ve köy yollarında 50 kişilik kar ve tuzlama ekibi, vardiya halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gölbaşı Belediyesi yoğun kar yağışı ile vatandaşın kar çilesini önledi. Gece bastıran ve devam eden yoğun kar yağışına karşı karla mücadele ekipleri soluksuz bir çalışma yaptı.  Yoğun kar bir kez daha Gölbaşı’nı beyaza bürürken Belediyenin karla mücadele ekipleri, kar yağışına rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürdü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yoğun kar yağışının ilçede etkili olduğunu söyledi. Vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için seferber olduklarını bildiren Başkan Odabaşı, yolları kardan temizlemek ve buzlanmayı önlemek için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Başkan Odabaşı, vatandaşı kara mahkûm etmediklerini, köy yollarının da ulaşıma açık olduğunu söyledi.

ÜSTGEÇİTLER KARA TESLİM EDİLMEDİ

Gölbaşı’nda cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmaları devam ederken buzlanmaya karşı özel solüsyon ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Solüsyonlu ilaçlama ekipleri özellikle Gölbaşı’ndaki şehirlerarası karayolu üzerindeki 3 üst geçit ile bir alt geçitte yoğun çalışma yapıyor. Ekipler, özel solüsyon sayesinde alt ve üst geçitlerde buzlanmanın önüne geçerek geçitleri kara ve buzlanmaya teslim etmiyor.

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

Gölbaşı merkezde ve köy yollarında 50 kişilik kar ve tuzlama ekibi, vardiya halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar temizleme ve buzlanmayı önlemek için 4 greyder, 3 kar küreme ve tuzlama aracı, 4 jcp kepçe ve 2 dozer kepçe durmadan çalışıyor. 
Bu arada karla mücadele ekiplerinin bugüne kadar 1000 ton tuz kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2012, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER