Yaşlılar Komisyonu toplandı

Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Mehmet Aktay’ın kurmuş olduğu yaşlılar Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan da katıldı.

Yaşlılar Komisyonu toplandı

Engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Sosyal İşler Başkanı Mehmet Aktay, bu seferde Gölbaşı'nda yaşayan yaşlıların sorunlarını çözmek için düğmeye bastı.
Yaşlıların sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla kurulan Yaşlılar Komisyonu ilk toplantısını ilçe binasında yaptı. Toplantıya Gölbaşı'na yaşayan bir çok yaşlının yanı sıra  Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan da katıldı.
Yaşlıların sorunlarını dinleyen Aktay, komisyona dahil olan yaşlılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yaşlılardan gelen sıkıntı ve sorunlara nasıl çözüm üreteceklerini anlattı. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise  yaşlı bireyleri kalabalık görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek " Gençlere taş çıkartan yaşlılarımızın bu enerjileri bizleri hareketlendirdi.” dedi.
Gölbaşı’nda yaşayan yaşlılar Mehmet Aktay ve Osman Karaaslan'dan huzur evi yapılmasını talep ederken,  Osman Karaaslan ve Mehmet Aktay toplantıya katılan  iki yaşlı vatandaşa da tekerlekli sandalye sözü verdi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2012, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER