Başkan Şimşek açıkladı: CAM TERAS PROJESİ

Başkan Şimşek açıkladı: CAM TERAS PROJESİ

Başkan Şimşek açıkladı: CAM TERAS PROJESİ
 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Temmuz ayı belediye meclis toplantısının ilk oturumunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Şimşek, Seğmenler Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanında Cam Teras projesi başlatacaklarını açıklarken, gündeme dair önemli açıklamalarda da bulundu.

Verilen önergelere ilişkin açıklamalar yapan Şimşek,Kurban Bayramında  mezarlıkların temiz olması için çalışma başlattıklarını ifade ederken, bu konuyla ilgili hizmet alımı yaptıklarını söyledi. Çiftçilerin ihtiyacı olan Selektör makinasının bakımının Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılıp, Ziraat Odası’na teslim edileceğini söyleyen Şimşek, 8 yeni halı sahanın temelinin de yakında atılacağını açıkladı.

Seğmenler Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanına yeni bir proje yaptıklarını söyleyen Başkan Şimşek, burada Cam Terasları bulunan bir sayfiye alanı yaratacaklarını açıkladı.

CHP’li Özgür Ökmen’in Ankara Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili açıklamalarına da yanıt veren Şimşek “Burası Gölbaşı Belediye Meclisi ve Büyükşehir bizi ilgilendirmiyor. Biz bu mecliste hizmet için varız ve siyaset yapmıyoruz.” Dedi.

Pandemi sürecinde Gölbaşı Belediyesi’nin olağanüstü bir şekilde çalıştığını söyleyen Başkan Şimşek bazı meclis üyelerine de sitemde bulunarak “ O dönemde hiç biriniz beni arayıp bilgi almadınız. Hep ben sizi ayıp bilgilendirdim. O süreçte sadece Kaymakam hanım ve ben vardık. Biz burada pandemi sürecinde yapılanlar nedeniyle bizlere teşekkür etmenizi beklerdik. Bakın Gölbaşı Belediyesi Türkiye’de en iyi çalışan 13. Belediye oldu. Ankara’da ikinci olduk bir ankette. Biz Gölbaşı Belediyesi olarak Büyükşehir’in yapması gerekenleri de yapıyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER