Başkan Ramazan Şimşek Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nu Yerinde İnceledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yenilenme aşamasında olan Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’na giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Ramazan Şimşek Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nu Yerinde İnceledi

Spora ve sporcuya verdiği önemle adından söz ettiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nu tadilat çalışmalarını yakından takip ediyor. Spor salonunun içerisinin komple yenilendiğini zemininin ise müsabakalara uygun hale getirildiğinin aktaran Başkan Şimşek   “1330 metrekare parke ve yaklaşık 2300 metrekare çatı kaplamasının yenilenmesi, tribün koltuklarının tamamının değiştirilmesi içerideki taban ve duvarların komple yenileterek modernize edilecek. Ayrıca dışarıda sentetik çim saha halısının tamamen Spor Genel Müdürlüğü standartlarına uygun olarak yenileneceğinin müjdesini vermek isterim. Yenilikler sonrası salonumuzu, Gölbaşılı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” açıklamasında bulundu. 

Gençlerimiz spor ile buluşsun

Gölbaşı’nın doğal güzelliğinin yanı sıra sporun merkezi olma yolunda da büyük adımlar attığını da aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Modern spor salonumuz ile Gölbaşılı halkımızın ve gençlerimizin spora yönelmelerini, modern bir tesiste spor yapmalarını amaçlıyoruz. Spor alt yapımızı iyileştirmek ve yeni tesisler kazandırma noktasında da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER