Başkan Ramazan Şimşek çocukların sorularını yanıtladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kendisine ulaşan Sosyal Bilgiler öğretmeninden gelen isteği kırmayarak, öğrenciler ile online ders yaptı.

Başkan Ramazan Şimşek çocukların sorularını yanıtladı

Konusu yerel yönetimler olan derse Zoom üzerinden katılan Başkan Ramazan Şimşek, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Başkan Ramazan Şimşek’i karşılarında gören öğrenciler, sürpriz karşısında mutluluklarını gizleyemedi. Sözlerine, salgın sürecinde eğitim ve öğretim görevini büyük bir özveri ile devam ettiren öğretmenlere teşekkür ederek başlayan Başkan Ramazan Şimşek “Çocuklarımıza ilgi ve alaka ile yaklaşarak, onların bu ülkeye yararlı bir birey olarak yetiştirilmesi için çabalıyorsunuz. Sizlerin nezdinde bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geri dönüşüm ve kuraklık üzerine çocuklardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Şimşek, Gri Suların Geri Kazandırılması Projesi’ni anlattı. Bu projenin Türkiye’de ilk kez bir belediye tarafından hayata geçirildiğini ve gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak için örnek olduğunu kaydeden Şimşek “Ankara’mıza ve suyumuza sahip çıkmak için Gölbaşı’nda yapılacak olan her yeni yapı, gri suların geri dönüşümüne uygun olarak inşa edilmeye başlandı. Bu sayede suyun bir kereden fazla kullanımını sağlamış olduk. Sizlerde evlerinizde su tasarrufu yapın. Gereksiz su kullanımına karşı farkındalık yaratın” dedi.

Belediye Başkanı olmak çok mu zor sorusunun tebessüm yarattığı günde Başkan Şimşek “Hem kolay hem zor. Kendinizi iyi anlatmanız gerekiyor. Ben çok çalıştım. Verilen sorumlulukları yerine getirerek bu ülkeye faydalı birey olmayı amaçladım. Sizler de çok çalışın” ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER