Başkan Odabaşı’na sporculardan ziyaret

Başkan Odabaşı, düzenlenen şampiyonalarda başarılı sonuçlar alan sporcuların Gölbaşı’nın yüzünü güldürmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Odabaşı’na sporculardan ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Antalya’da 8 ülkenin yanı sıra 20 ilden sporcuların katıldığı turnuvada Gölbaşı’nı başarıyla temsil eden Gölbaşı Arena Spor Kulübü kick boksçularını kabul ederek kutladı. Başkan Odabaşı, düzenlenen şampiyonalarda başarılı sonuçlar alan sporcuların Gölbaşı’nın yüzünü güldürmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, ilçede sporu geliştirmek adına atılan her adımı desteklediklerini bildirdi.

Gölbaşı Arena Spor Kulübü Antrenörü Şenol Kaysi, 57 kilo büyük erkekler Semi Contact'ta Uluslararası 1. Altın Kupa Şampiyonasında birinci olarak altın kupayı aldıklarını söyledi. Kaysi, 75 kilo genç erkeklerde full contactta Sedat Yılmaz, 63 kg. büyük erkekler Semi Contact'ta Kadir Doğan Beder ve 69 kg. büyük erkekler Semi Contactta Soner Yunus Karabıyık’ın 3. olduğunu bildirdi. Anterönör Kaysi, Gölbaşı'na bir altın kupa ve altın madalya ile 3 bronz madalya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER