Başkan Duruay'dan duygulandıran veda

Gölbaşı Belediyesi’nin 54. Kuruluş yıl dönümde belediye işçileri ile bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 5 sene önce ‘Konya yolunu alta alan, gölü temizleyen belediye başkanı ömür boyu belediye başkanı olur’ derlerdi. Ama siyaset böyle değilmiş” diyerek, çalıştığı mesai arkadaşları ve personellerden helallik istedi.

Başkan Duruay'dan duygulandıran veda
 Gölbaşı Belediyesi’nin 54. Kuruluş yıl dönümde belediye işçileri ile bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 5 sene önce ‘Konya yolunu alta alan, gölü temizleyen belediye başkanı ömür boyu belediye başkanı olur’ derlerdi. Ama siyaset böyle değilmiş” diyerek, çalıştığı mesai arkadaşları ve persenellerden helalik istedi. 

“Hakkınızı helal edin”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediyenin 54. Kuruluş yılını kutlama programında belediye personeli ile son kez bir araya geldi. 5 yıl boyunca çalıştığı mesai arkadaşlarına seslenen Duruay, tüm çalışanlardan helallik isteyerek, “5 sene birlikte görev yaptık. Hakkım varsa helal olsun. Kırdığım arkadaşlarım varsa da canı gönülden özür diliyorum. Gölbaşı’nda el birliğiyle 5 senede büyük hizmetler yaptık. Bu hizmetlerde benim kadar sizlerin de emeği var, hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

“Ama siyaset böyle değilmiş!”

“Gölbaşı tarihinde ilk defa devletten bu kadar yatırım alınan bir dönem oldu.” Diyerek sözlerine sürdüren Duruay, “ 5 sene önce ‘Konya Yolu’nu alta alan, gölü temizleyen belediye başkanı ömür boyu belediye başkanı olur’ derlerdi. Ama siyaset öyle değilmiş. Bizim takdirimizde buymuş. Ben 5 senede Gölbaşı’na canı gönülden hizmet ettiğimize inanıyorum. Gölbaşı’nın en büyük sıkıntılarının giderilmesi ile ilgili adımları attık. Birçok hizmetin de alt yapısını bu dönemde sağladık. 106 milyon değerinde yatırım yaptık. Bizden önceki 10 senenin hepsine bedel yatırımlar yaptık.

“Hakkım varsa helal olsun”

Ben emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve helallik istiyorum. Hakkım varsa helal olsun. Gölbaşı’nda yine hep birlikte yaşayacağız, yüz yüze bakacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER