Aksoy, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi

Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Gölbaşı’nda ki hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

Aksoy, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi
 

Kent Konseyi’ni aktif hale getireceğiz

Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Gölbaşı’nda ki hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

Derneklerimizin sorunlarına kayıtsız kalmayacağız

Hemşeri derneklerinin yaşadıkları sorunları bildiklerini ve bu sorunlara çözüm bulmak için göreve talip olduğunu dile getiren Aksoy, Dernek başkanlarına belediye başkanı seçildiğinde 6 ay içerisinde derneklere yer tahsis edeceğini dile getirdi.

Yer sözü verdi

Gölbaşı Millet İttifakı İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hemşehri derneklerine kültürlerini yaşatabilecekleri, diğer kültürlerle paylaşımlarda bulunabilecekleri bir yer sözü vererek, “ Bu yeri 6 ay içinde tüm hemşehri derneklerinin kullanımına hazır hale getireceğiz. Bunu yaparken sizlerle istişare içinde olacağız. Her daim derneklerimizin yanında olacağız. Sorunlara kayıtsız kalmayacağız” dedi.

Kent Konseyini aktif hale getireceğiz

Gölbaşı’nın kaynaklarını verimli kullanılarak, ,israfın önüne geçerek, Gölbaşı’nı hakkını, hukukunu koruyarak,  sosyal belediyecilik anlayışı ile Gölbaşı’nı yönetmeye talip olduğunu dile getiren Aksoy, hemşeri derneklerine Gölbaşı’nın sorunlarının istişare edildiği, istek ve taleplerin dinlendiği, çözüm yollarının arandığı Gölbaşı Kent Konseyi’ni yeniden hayata geçireceğiz. Burada sizler de söz sahibi olacaksınız. Çünkü Gölbaşı hepimizin. Birlikte düşünecek, birlikte karar vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Hemşehri dernekleri başkanları da Aksoy’a nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, başkanlık yarışında başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER