Bahara kadar bu işi bitireceğiz

amuoyunda uzun süre gündemi meşgul eden ek inşaat yapımı çözüme kavuşuyor.

Bahara kadar bu işi bitireceğiz
Gölbaşı Belediyesi'nin  Gölbaşı Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan arsasının hazineye devir edilip, hastaneye ek inşaat yapılması için ihtiyaç olduğu Yunus Emre Hizmet Derneği Başkanı Av. Hayrullah Başer birçok defa dile getirmişti.

Kamuoyunda uzun süre gündemi meşgul eden ek inşaat yapımı çözüme kavuşuyor. Yunus Emre Dernek Başkanı Hayrullah Başer, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’nin MR bölümünün açılışında yapılması düşünülen ek bina ile ilgili müjdeyi verdi ve net konuştu. Başer, ‘İnşallah bahara bu işi bitireceğiz” dedi.

Başer, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’nin artık ihtiyaca cevap vermediğini ve günden güne hasta sayısının arttığına dikkat çekerek, bu sorununun yapılacak ek binayla çözüme kavuşacağını dile getirdi. Artık yetkinin Anakra Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu dile getiren Başer, “Şuan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde takip ediyoruz. İnşallah oradan da olumlu sonuç çıktıktan sonra burayı yatak kapasiteside  olan ek bir bina yaparak genişletmek istiyoruz. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ama bir şeyi belirtiyorum ki inşallah bahar ayına kadar bu işi bitireceğiz. Bahar ayında inşaata inşallah başlarız. Hayırseverlerimize duyrulur şimdiden kendilerini hazırlasınlar, kapılarını çalacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2012, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER