AK Partili gençlerden referandum toplantısı

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları 1300 gencin katıldığı programla yapılacak referandumla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

AK Partili gençlerden referandum toplantısı

1300 gencin katıldığı toplantıda salonun coşkusu ve “Gençliğin gururu Tarık Kuyrukçu” tezahüratları karşısında heyecanlanan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tarık Kuyrukçu konuşmasına “Yahu, Allah aşkına bu ne güzelliktir. Böylesine bir güzellik beklemiyordum, ben hepinize teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Ak Gençlik ile daha uzun yıllar birlikte yürüyeceğini ifade eden Muhammed Tarık Kuyrukçu, “Böylesine güzel, böylesine muhteşem bir kalabalık önünde heyecanlanmamak mümkün değil. Heyecanımız olursa sizlerin gönlüne sığınıyorum. Hakkınızı şimdiden helal edin. Gölbaşı gençliği özellikle bu halk oylaması sürecinde bütün teşkilatlarıyla var gücüyle çalışmıştır, bugün buradadır. Allah hepinizden razı olsun. Ben bu gençlikle daha uzun yıllar, yollar yürümeyi inşallah rabbimden niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Parti büyüklerinin yanında gençlere laf düşmez düsturuyla hareket ettiklerini belirten Kuyrukçu, “Aslında söylenecek çok sözümüz var ama şöyle bir desturumuz var. Büyükler buradayken küçüklere laf düşmez. Onun için ben sizleri selamlayayım dedim. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Şimdi asıl sözü söylemesi gerekenlere sözü bırakıyorum. Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ankara Gölbaşı Ak Parti Gençlik Kolları Muhammed Tarık Kuyrukçu referandum

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER