Osman Karaaslan'dan referandum mesajı

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları tarafından anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Osman Karaaslan'dan referandum mesajı

 Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Pembe Köşk’te teşkilat olarak daha önce birçok programa imza attıklarını ancak ilk kez bu kadar büyük çaplı ve kalabalık bir organizasyona şahit olduğunu ifade ederek, Ak Gençliği tebrik etti.

Referanduma yönelik konuşan Karaaslan, Gölbaşı halkına güvendiğini belirterek, 16 Nisan akşamı sandıktan büyük bir zaferle “Evet” sonucunun çıkacağını söyledi.

16 Nisan’da vatana göz dikenleri sandığa gömeceğiz

Karaaslan şöyle konuştu:

“İnanın Pembe Köşk’te çok programlar yaptık. Ama bugün görüyoruz ki gençlik, 16 Nisan akşamındaki coşkuyu bugünden izah ediyor bu salondan. Pazar gününeson üç gün kaldı. Milletimiz 16 Nisan pazar günü sandığa gidecek. Şunu açıkça izah etmek istiyorum. Gölbaşı’nda 16 Nisan akşamı sandıklar açıldığında hem bu salondaki genç kardeşlerimle birlikte hem de Gölbaşı’ndaki seçmenlerimizle birlikte bu gençliği hor gören Kılıçdaroğlu’nu, Avrupa’yı, Hollanda’yı, Fransa’yı, FETÖ’yü, PKK’yı bu vatana ve bayrağa göz diken kim varsa onları o sandığın dibine Gölbaşı’nda gömeceğiz inşallah.”

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER