AK Parti Ankara'da revizyon...

AK Parti'de flaş gelişme... Ankara'da birçok ilçede, ilçe başkanları görevden alınıyor.

AK Parti Ankara'da revizyon...

 Ak Parti’de flaş gelişme. AK Parti Genel Merkezi Türkiye genelinde revizyona gidiyor. Türkiye’de birçok ve ilçede görev yapan teşkilat başkanları görevden alınırken Ankara’da da İl Başkanı Murat Alparslan’ın görevden alındığı iddia edilmişti.

Yapılan revizyon kapsamında şuana kadar Haymana, Akyurt, Çankaya, Yenimahalle, Altındağ, Etimesgut, Kazan, Polatlı, Pursaklar ilçe başkanlarının da görevden alınan ilçeler arasında olduğu iddia ediliyor.

Resmi açıklama yapılmayan ancak görevden alındığı kesinleşen ilçeler ise şunlar:

Belediye seçimlerini kaybeden  Ankara’nın  5  AK Parti ilçe Başkanı görevden alındı. MHP’nin belediye başkanlığını kazandığı  Polatlı’da AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici görevden alındı

DP adayının kazandığı Haymana’da AK Parti Haymana  İlçe Başkanı  İlyas Büyükkara, MHP’nin tekrar kazandığı Etimesgut’ta AK Parti  İlçe Başkanı Mustafa Sakarya, CHP’nin kazandığı Yenimahalle’de AK Parti  İlçe Başkanı Ramazan Can ve CHP’nin kazandığı Çankaya’da  AK Parti  İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz’ın başkanlık görevleri sona erdi.

Edinilen bilgilere göre Ak Parti Genel Merkezi, 25 İl Başkanı ve 500 İlçe Başkanını görevden aldı. Resmi açıklamanın Cuma öğleden sonra yapılması bekleniyor.

Ankara geneli oluşan kutuplaşma, cemaat Ak parti gerginliği ve seçim sürecinde başarısız olan ilçe başkanlarının görevden alındıkları edinilen bilgiler arasında.

 Ayrıntılar gelecek...

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER