DENİZİM YOK AMA GÖLÜMÜZ VAR... NEDEN OLMASIN?...

TVF Pro Beach Tour Ankara’da yapılmaya başlanırken, Gölbaşı Belediyesi’nden vize çıkarsa bu turnuvalar Gölbaşı’nda da yapılabilir

DENİZİM YOK AMA GÖLÜMÜZ VAR... NEDEN OLMASIN?...
 Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağanüstü genel kurulla Hayati Çal başkanlığında oluşan Gölbaşı Belediyespor yönetim kurulunun toplantısında görev dağılımı yapılmış ve voleybol ve basketbol şubesine de Kick Boks sporuyla uğraşan işadamı Aykan Küçük getirilmişti. 

ÇALIŞMALAR VAR…

Aykan Küçük göreve gelir gelmez kolları da sıvadı. Gölleri ile ünlü Gölbaşı’nda plaj voleybolu yapılabilmesi için girişimlerin olduğunu dile getirerek, çalışmalarında devam ettiğini ifade etti.

 

CİDDİ ÇALIŞMALAR VAR

Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin organize ettiği TVF Pro Beach Tour'un tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, Ankara şubesinin gelenekselleşen spor faaliyetlerine bu sene yeni bir renk ve tat katmak istediklerini belirterek, "Geçen seneden beri Voleybol Federasyonu ile yapmaya çalıştığımız organizasyonu, değişik bir tarzda ve Ankara'da ilk olarak farklı bir ortama taşıdık. Salondan çıkıp halkın içine daha çok katılmak ve plaj voleybolunu bu noktaya taşımak amaçlı Ankara'da olmayanı gerçekleştirmek üzere yola çıktık" dedi. Akengin, turnuvanın altyapısını oluşturmak için hala ciddi bir çalışma içinde olduklarını ifade etmişti.

 

KENTTE DENİZ YOK AMA

TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, daha önce de bu tür organizasyonlar gerçekleştirdiklerini, ama iki senedir daha büyük çaplı işlerle plaj voleyboluna yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "TSYD Ankara Şubesi ve Atlantis AVM'nin desteğiyle bu organizasyona Ankara'da başlıyor olmamız önemli. Her ne kadar Ankara'da deniz olmasa da plaj voleybolu organizasyonlarını Türkiye'nin her yerinde yapmayı hedefliyoruz. Son dönemde milli takım olarak aldığımız başarılar da bunu gösteriyor. Bu organizasyonun da başarılı geçeceğini düşünüyoruz. Geçen sene Akdeniz Oyunları'ndaki şampiyonluğumuz ve gelecek sene Çin'de yapılacak Gençlik Oyunları'na iki oyuncuyla katılacak olmamız bizim için önemli" şeklinde konuşmuştu.

 

GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

TVF Pro Beach Tour Ankara’da yapılmaya başlanırken, Gölbaşı Belediyesi’nden vize çıkarsa bu turnuva Gölbaşı’nda da yapılabilir. Gölbaşı Belediyespor Voleybol ve Basketbol Şubesi sorumlusu Aykan Küçük’ün bu tür turnuvaların Gölbaşı’nda düzenlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Proje ile ilgili çalışmalar devam ederken, bu tür sportif faaliyetlerin yapılması Gölbaşı’na da değer katacak. Adını Gölünden alan ancak Turizm kenti özelliğini taşımasına rağmen gölü olmayan birçok ilçeden de geri kalan Gölbaşı’nın yeni yönetim anlayışı ile birlikte hem kültürel hem de sportif faaliyetler açısından ivme kazanması bekleniyor.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü ise yapacağı çalışmalarla  hemen hemen tüm branşlarda Gölbaşı’nın adını dünyaya duyurmayı hedefliyor

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER