ADD Gölbaşı'nda yeniden faaliyete geçti

Atatürkçü Düşünce Derneği temsilcileri basınla bir araya geldi.

ADD Gölbaşı'nda yeniden faaliyete geçti

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ergül Koyuncu, Temsilciler Emel Çetinkaya ve Emre Özgür Güçlü basınla kahvaltıda bir araya geldi.

 Yeniden Gölbaşı'nda faaliyete geçen Atatürkçü Düşünce Derneği'nin amacına değinin dernek temsilcileri şu açıklamalarda bulundu;

"Atatürkçü Düşünce Derneği Gölbaşı Temsilciliği olarak öncelikli görevimiz, kapatılan ADD Gölbaşı Şubesini en kısa sürede yeniden kurulmasını sağlamaktır. Bu yolda tüzüğümüzün çizdiği çerçevede üye çalışmalarını başlattık. ADD Gölbaşı Temsilciliği olarak, hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi olmayacağımızı, her siyasi partiye eşit mesafede olacağımızı ve Atatürk çatısı altında birleşme iradesi gösteren ve Atatürk'ün kuruluş felsefesini kabul etmiş herkese kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isteri. Biz Ulu Önder Atatürk'ü bu toplumun birleştirici tutkalı olarak görmekteyiz ve ülkemizin siyasi, sosyal, ekonomik ve eğitim başta olmak üzere her alanda yaşadığımız krizden çıkışın ve toplumsal barışın tekrar tesisinin tek yolunun Atatürk'ün kuruluş felsefesine sıkı sıkı sarılmaktan geçtiğine inanıyoruz ve bu yolda var gücümüzle çalışacağız. Davetimize icabet eden veya mazeret bildirip katılamayan basın mensubu tüm dostlarımıza teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER