Kar alarmı 12 Şubat yarın okullar tatil mi?

Kar alarmı verildi İstanbul ve Ankara Valiliği okulları tatil etti. Yarın yani 12 Şubat 2015 perşembe günü okullar tatil mi? Balıkesir, Konya, Kütahya, Kocaeli, Burdur illerinde kar tatili vardı.

Kar alarmı 12 Şubat yarın okullar tatil mi?
 ANKARA ve İstanbul 'da kar yağışı bugün etkisini daha da artırınca gözler iki büyük kentin Valiliği 'ne döndü. İstanbul Valisi Vasip Şahin okullarda şimdilik yarın için tatil öngörmüyoruz açıklaması yaptı. Ankara Valiliği yarın yani 12 Şubat Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağına ilerleyen saatlerdeki hava durumuna göre karar verecek. Yarın okulları tatil eden ilk il Afyonkarahisar oldu. Afyon Valiliği 12 Şubat perşembe günü okulları tatil ettiğini ilan etti. Yarın için bir tatil kararı da Çanakkale ilinden geldi. 


kar-alarmi-12-şubat-yarin-okullar-tatil-mi-.20150211163057.jpg

ANKARA 'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? VALİLİĞİN KARARI NE OLUR?
ANKARA 'da yoğun kar yağışı bugün daha da kuvvetlenecek haliyle 12 Şubat perşembe günü için okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. 
ankara-da-yarin-okullar-tatil-mi-.jpgAnkara Valiliği bugün için okulları tatil etti ve hamile ile engellilere idari izin verdi. Ankara Valiliği yarın okulların tatil olup olmayacağına gecenin ilerleyen saatlerinde son hava durumu raporları doğrultusunda karar verecek. 

İSTANBUL 'DA YARIN (12 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE) OKULLAR TATİL Mİ?
istanbulda-yarin-12-şubat-okullar-tatil-mi.jpg
İSTANBUL 'da kar yağışı özellikle öğlen saatlerinde kuvvetlenecek ve akşama kadar devam edecek. İstanbul Valiliği bugün il genelinde okulları tatil etti. Anadolu yakasında daha da etkili olan kar yağışı sebebiyle 12 Şubat Perşembe günü İstanbul 'da okullar tatil mi henüz belli değil. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul 'da
 okulların yarın tatil olup olmayacağı ile ilgili bir soruya ise, "Biz bu tatilleri Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bilimsel tahminlere göre yapıyoruz. Beklenen hava durumuna göre yağışın öğleden sonra hafifleyeceği ve akşama doğru ise tamamen biteceği şeklinde. Dolayısıyla yarın için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz" şeklinde yanıt verdi.

YARIN 12 ŞUBAT OKULLAR HANGİ İLLERDE TATİL
AFYONKARAHİSAR 'da yoğun kar yağışı nedeniyle dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.

Afyon Valiliği 'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli oldukları belirtildi.

ÇANAKKALE 'DE YARIN İÇİN KAR TATİLİ KARARI
ÇANAKKALE 'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilmesi kararlaştırıldı.

Yenice ilçesinde üç gündür devam eden ve zaman zaman etkisini artıran yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilecek.

Belediye ve karayolları ekipleri, yağışın fazla olduğu noktalar ile ilçe merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

OKULLARIN BUGÜN TATİL OLDUĞU İLLERİN LİSTESİ
Bugün İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Balıkesir , Çankırı , Hakkari , AntalyaKarabük, Çanakkale, Konya, Ankara, Kocaeli, Bilecik, Burdur, Denizli, Kırıkkale ve Kütahya illerinde okullar tatil edildi. 12 Şubat Perşembe günü bu illerde okulların tatil olup olmayacağına valilikler yapacakları değerlendirmeyle karar verecek. 
kar-alarmi-12-şubat-yarin-okullar-tatil-mi--.jpg
BALIKESİR OKULLAR TATİL EDİLDİ
Balıkesir merkez ile bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Yarın yani 12 Şubat perşembe günü okulların tatil edilip edilmeyeceği ilerleyen saatlerde değerlendirilecek. 

bugün-okullarin-tatil-olduğu-iller-yarin-tatil-mi--1.jpg
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle merkez Karesi ve Altıeylül ile Erdek, Balya, Kepsut, İvrindi ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Gönen, Manyas, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk ve Savaştepe'de taşımalı sistemle eğitimverilen okullar ile Susurluk'ta ayrıca Şerafettin Tunalı İlkokulu ve Ortaokulu, Susurluk Anadolu Lisesi bir gün süreyle tatil edildi.

KASTAMONU VALİLİĞİ OKULLARI TATİL ETTİ
Kastamonu 'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bazı ilçelerde bugün okullar tatil edildi yarın (12 Şubat Perşembe günü) için de ilerleyen saatlerde karar verilecek. 

Alınan bilgiye göre, Devrekani ve İhsangazi ilçelerindeki tüm okullar, Küre'de ise Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) hariç tüm okullar, bugün tatil edildi.

Kent merkezi, Çatalzeytin, Cide ve Tosya ilçelerinde de taşımalı sistemin uygulandığı okullarda, bugün eğitime ara verildi.

KONYA 'DA KAR TATİLİ VERİLEN İLÇELER
KONYA 'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bazı ilçelerde bugün okullar tatil edildi yarın (12 Şubat Perşembe günü) için de ilerleyen saatlerde karar verilecek. Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, bugün tatil edildi. Böylece Konya'da okulları tatil edilen ilçe sayısı 8'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde etkisini gece de sürdüren yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Konya Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.

Kar yağışı nedeniyle Bozkır, Hadim, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

ÇANKIRI 'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Çankırı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 7 ilçede, eğitime bugün ara verildiği bildirildi. 

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, merkez ve ilçelerden Çerkeş, Korgun, Eldivan, Atkaracalar, Bayramören, Yapraklı ile Orta'da yatılı bölge okulu dışında yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER