MHP Aksoy’la yola devam dedi..

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatının 9. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreden çok yapılan konuşmaların ön plana çıktığı kongre sonrasında mevcut Başkan Mahmut Aksoy yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

MHP Aksoy’la yola devam dedi..
 Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.MHP Gölbaşı İlce Başkan Mahmut Aksoy ve Ufuk Namalan yarıştı.  Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Milletvekili Özcan Yeniçeri, Zuhal Topçu, MYK üyeleri İbrahim çiftçi ve MHP’li bazı Belediye Meclis üyeleri katıldı. Kongrede 415 delegenin 238 oy alan Mahmut Aksoy yeniden MHP Gölbaşı İlce Başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşan Mevlüt Karakaya “ Bu gün Gölbaşı İlçemizin 9. Olağan Kongresi yapıldı. Çok güzel bir kongre oldu. Şuan oylar kullanılıyor. İki adaylı bir kongre oldu. Coşku heyecan içerisinde oldu. Benim kongre salonunda aldığım izlenim MHP ‘liler Gölbaşılılar artık iktidar olmak istiyorlar. Gölbaşı 2015 seçimlerinde iktidar olmayı çok talep ediyor. Buna çok istekli, heyecanlı olduklarını gördüm. 2015 yılında inşallah MHP’nin birinci olacağı bir yer olacak” dedi.

 

Aksoy kongrede yaptığı konuşmasında “2015 Haziran yapılacak olan seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partimizi tek başına iktidara taşıyacak olan iktidar yürüyüşümüz başlamıştır” ifadelerini kullanarak, “Yürüyüşümüz bu iktidarın defterini dürene kadar, ülkemizi etnik bölünme tuzağından kurtarıncaya kadar, partimizi iktidar yapıncaya kadar devam edecektir.

 Türkiye’nin Güneydoğusu’nda özerklik ilan eden hainlerin ve onlara bu zemini hazırlayan adı ak ama alnı kara partinin önünü kesmek, bu iktidarı demokratik yollarla göndermek bize düşmektir.  Bu iktidarın gitmesi demek, siyasi ve ahlaki kirliliğin temizlenmesi demektir.

 Bu kongre ile geçmişte AKP’ye oy vermiş kardeşlerimize sesleniyorum. Hırsızlığa, arsızlığa yolsuzluğa, haksızlığa göz yumma, ortak olma.

 İlçe başkanlığı bir görevdir, bir sorumluluktur. Mesele kimseyi bir yere taşımak değil, milli unsurların son kalesi MHP’yi başarılı kılmaktır” dedi.

 

Kongrede bir diğer aday Ufuk Namalanda kongrede katılımlarından dolayı delegelere teşekkür ederek bu gün kim kazanırsa kazansın bu gün Gölbaşında kazanan MHP olacağını söyledi.  

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER