Melih Gökçek'ten çok konuşulacak seçim yorumları!

12. cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Adaylardan Başbakan Erdoğan an itibariyle yüzde 53 oyla birinci sırada yer alıyor

Melih Gökçek'ten çok konuşulacak seçim yorumları!
Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde açılan sandık sayısı yüzde 97.1. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 53.

Seçim sonuçlarını İNTERNETHABER' e değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"Herkes çatının altında kaldı" diyen Gökçek, Ankara'da bizden çalınan yüzde 3 oy bu seçimde yine bize geldi, hak yerini buldu" dedi. Kılıçdaroğlu'nu bağırta bağırta bu seçimi kaandık diyen Gökçek şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ İÇİN ÇANLAR ÇALIYOR

"Herkes çatının altında kaldı. Çatı partileri ve paralel yapı, geçtiğimiz yerel seçimde toplam 44.8 oy almıştı. Şu anda oyları tam 7 puan düştü. Bu demektir ki; başta CHP ve MHP oylarından 7 puan kaybetti, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli için tehlike çanları çalmaya başladı.

Ben yüzde 55 gibi bir oy alacağımızı düşünüyordum ama yüzde 53 aldık. Ankara'daki seçim sonuçları da şunu gösteriyor. Ben, yerel seçim sonunda "bizden 3 puan çaldılar" demiştim, şimdi o 3 puan onlardan eksildi bize geldi, hak yerini buldu. 

KILIÇDAROĞLU'NU BAĞIRTA BAĞIRTA

Bu seçimde elektirkler kesildi ayağı falan da çekemediler, çünkü hava kararmadan seçim sonuçlandı, kedi, medi ayağı da olmadı. Tezgahların ve hilelerin hiçbri tutmadı, Kılıçdaroğlu'nubağırta bağırta bu seçimi aldık.

İNTERNET HABER

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER