EGO personeli kan verdi

EGO Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı işbirliğinde düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” kapsamında EGO personeli kan bağışında bulundu.

EGO personeli kan verdi

 EGO tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kan bağışı için EGO’nun Macunköy 2. Bölge Müdürlüğü’ne mobil kan aracı kuruldu. Kan vermek için sıraya giren şoföründen teknik personeline, idarecisinden güvenlikçisine kadar yüzlerce EGO çalışanı, Kızılay’a kan bağışladı.

        

EGO GENEL MÜDÜRÜ KAN VERDİ

          Kampanyaya EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu ile daire başkanları da destek verdi.

        EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, EGO’nun düzenli olarak çalışanlarıyla birlikte kan bağışı kampanyasına katıldığını belirterek, “Biz kurum olarak her yıl Kızılay’a kan bağışında bulunuyoruz. Herkesi de bağışta bulunmaya davet ediyoruz. Bu zorunlu bir şey olmasa da vatandaşlık görevi ve aynı zamanda sağlık açısından önemli” dedi.

 

KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA KAN ANONSU YAPILIYOR

         "Kan vermek sağlıklı olmaktır" diyen Balamir Gündoğdu, kan bağışı kampanyalarının dışında, yakınları için kan ihtiyacı olan vatandaşların Kızılay Metro İstasyonu’nda bulunan danışma merkezinden kan anonsu yaptırabileceklerini söyledi.

         EGO çalışanlarının sosyal sorumluluk bilinciyle yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı sonrasında Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölge Müdürü Dr. Murat Güler, kampanyaya desteklerinden dolayı EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 02:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER