Büyükşehirin çadırları dolup taşıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent’in 9 ayrı bölgesinde kurduğu iftar çadırları, binlerce Başkentli’yi aynı masada buluşturuyor. Her yaştan binlerce Başkentli, hem hijyenik hem de lezzetli yemeklerin yer aldığı iftar çadırlarında hep birlikte dualarla oruçlarını açtılar.

Büyükşehirin çadırları dolup taşıyor

 Çocukların neşeli sesleri arasında, kendileri için her şeyin düşünüldüğü iftar çadırlarında; elleri eldivenli, yüzleri maskeli, önlüklü ve boneli yemek dağıtıcılarından iftar yemeklerini alan Başkentliler, daha sonra masalarına yerleşerek, iftar saatini beklediler.

         Klimaların serinliğinde, LCD ekranlardan iftar saatini bekleyen Başkentliler, ekranlarda “Ankara İçin İftar Vakti” yazısıyla birlikte, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan hurma ve suyla birlikte oruçlarını hep birlikte açtılar.  İftar çadırlarında bir araya gelen Başkentliler, iftar saatine kadar sohbet edip, Ramazan ruhuna uygun dayanışma, birlik ve beraberliğin güzel örneklerini oluşturdular.

 

BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

         Hep birlikte dualarla oruçların açılmasının ardından, yemeklerini yiyen vatandaşlar, yemeklerin lezzetinden çadırlardaki temizliğe kadar her türlü ayrıntı için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya ayrıca teşekkür ettiler.

         Başkent’in 9 ayrı bölgesinde kurulan iftar çadırları, her gün binlerce Başkentlinin aynı masada buluştuğu dev sofralara dönüşürken, Ramazan ayı boyunca her gün Metro ve Ankaray İstasyonları’nda da vatandaşlara iftarlık ikramlarda bulunulacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 03:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER