Başkent'te yaz bir başka!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yaz aylarını dopdolu ve eğlenerek geçirebilmesi için "Yaz Şenlikleri" düzenliyor.

Başkent'te yaz bir başka!

  İlki Gençlik Parkında başlayan şenliklerin ikincisi, 6-7 Temmuz'da Altınpark ile devam edecek.

 

HER HAFTA SONU AYRI PARKTA EĞLENCE

         Yaz boyunca her hafta sonu Başkent'in farklı bir parkında gerçekleştirilecek şenlikler, saat 19.00-21.00 saatleri arasında düzenlenecek.

         “Yaz Şenlikleri” adı altında bu yıl ilk kez yapılan programlarla, Başkent'in yaz akşamları eğlence dolu olacak. Büyükşehir Belediyesi’ne ait rekreasyon alanları ile parklarında düzenlenecek olan şenliklerin 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar günkü adresi ise Altınpark olacak.

         Başkentliler aileleriyle birlikte; konserler, animasyon gösterileri, yarışmalar ve küçük hediyelerle unutulmaz bir yaz eğlencesi yaşayacak.

 

ANKARA KALESİ’NDE MEHTERAN TAKIMI KONSERLERİ BAŞLIYOR

         Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle yerli ve yabancı turistlerin Başkent’e gelmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalesi’nde Mehteran Takımı gösterileri de düzenliyor.

         Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı bundan sonra Ankara Kalesi’nde Cumartesi günleri vatandaşlarla buluşacak. Mehteran Takımı, bu yazın ilk gösterisini 6 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER