“Dürüst adam yola devam”

Bezirhane’yi ziyaret eden Odabaşı’na vatandaşlar, “Dürüst adam yola devam” tezahüratında bulundu.

“Dürüst adam yola devam”
 Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, mahalle ziyaretlerinde devam ediyor. Bezirhane’yi ziyaret eden Odabaşı’na vatandaşlar, “Dürüst adam yola devam” tezahüratında bulundu. 

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Bezirhane Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Odabaşı’nın konuşması sırasında Bezirhaneli vatandaşlar, Başkan Odabaşı için “Dürüst adam yola devam” tezahüratında bulundu. Bezirhaneli vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Yakup Odabaşı, “Gölbaşılılarımızın her zaman yanlarında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

DÜRÜST ADAM, YOLA DEVAM”

Belediye başkanı olduğu günden bu yana Gölbaşı için çalıştığını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, vatandaşların kendisini sürekli desteklemesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaptığı konuşmada Bezirhane ve Gölbaşı için yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Odabaşı’nın konuşmasının son kısmında vatandaşlar, hep birlikte alkış tutup, “Dürüst adam yola devam” tezahüratlarında bulundu.

Vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Başkan Odabaşı, konuşmasının ardından Bezirhanelilerle birlikte yemek yedi.  Bezirhane Mahalle Muhtarı Yusuf Eker de , “Başkanımız bizleri gerek ziyaretleri, gerekse de hizmetleriyle hiç yalnız bırakmadı” diyerek Yakup Odabaşı’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER