Aziz Yıldırım: Bu bir şike davası değil

Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 12. duruşması görülmeye başlandı.

Aziz Yıldırım: Bu bir şike davası değil

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 12. duruşması bugün görülüyor.
 
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Ylıdırım ve Olgun Peker'in bulunduğu 16 tutuklu sanık katıldı. Tutuksuz sanıklardan ise bir önceki celse tahliye edilen Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Coşkun Çalık ve Ömer Ülkü'nün yanı sıra savunmalarını yapmak üzere Beşir Acar, Yavuz Ağagöl'ün de bulunduğu çok sayıda tutuksuz sanık duruşmada hazır bulundu.
 
BARAKOVİZYONLU SAVUNMA YAPACAK
 
Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in aralarında bulunduğu 12 sanık ek savunmalarını ve taleplerini bugün yapacak. Aziz Yıldırım'ın "Perşembe gününü bekleyin. Bu davanın ne davası olduğunu açıklayacağım" demesi üzerine dün Yıldırım'ın sözleri merakla bekleniyordu. Ancak Yıldırım "Savunmam 2 saat sürer. Havaya girdiğim zaman devam etmek isterim" deyince açıklamaları bugüne kaldı. Yıldırım'ın bugün barkovizyonlu savunma yapması bekleniyor.

CANLI AKTARIYORUZ...
 
Aziz Yıldırım: "Orhan Şam şike yapmış olsa; böyle bir oyuncuyu transfer eder miyiz?"
 
- Yıldırım "Süper Lig'de futbolcular en az 1 milyon dolar kazanıyor. 5000'e maç satarlar mı? Biz ne zaman Kayseri'yi yendik, Manisa'yı yendik soruşturma başlatıldı. Galatasaray'ın aksine biz Emenike ve Sezer'i sezon sonu transfer ettik. Mehmet Topuz'u da alırken önce kulübüyle görüştük" açıklamasını yaptı.
 
- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, savunmasına Gençlerbirliği maçı ile başladı. Yıldırım, "Sporun kendine ait kuralları vardır. Bu dava, şike davası olsa farklı konuşurduk" dedi.
 
- Olgun Peker'in ardından Aziz Yıldırım'ın merakla beklenen savunması başladı.
 
- Davanın bir numaralı sanığı Olgun Peker kürsüye gelerek savunmasını yaptı.
 
- Çağlayan Adliyesi'nde şike davasının 12. duruşması başladı.
 
- Davanın bir numaralı sanığı Olgun Peker kürsüye gelerek savunmasına başladı.
 
- Çağlayan Adliyesi'nde şike davasının 12. duruşması başladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2012, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER