Yiğit Bulut El Cezire Türk'ün başına mı geçiyor

Başbakanlık kulislerinde bu konuşuluyor.. YİĞİT BULUT'A SÜRPRİZ TEKLİF

Yiğit Bulut El Cezire Türk'ün başına mı geçiyor

ENSONHABER.com/ÖZEL Ankara'nın en özel kalemi size Ankara'dan taptaze haberler geçmeye devam ediyor.

Başbakanlık kulisleri bugün bu iddiayla çalkalanıyor.. Daha önce Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’un, Başbakanlık Başdanışmanlığı görevine getirildiği Ankara kulislerinin en çok konuşulan gündem maddesiydi. Bulut'un, ekonomi ve özelleştirme konularından sorumlu olarak görev yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak şimdi Ankara kulislerinde Yiğit Bulut’la ilgili yeni bilgiler var.

BİR TÜRLÜ YAYINA BAŞLAYAMAYAN KANAL

Türkiye’deki yayını adeta bir arapsaçına dönen El Cezire Türk'ün açılışı, bu kez de Türk ortağın çekilmesiyle sekteye uğramıştı. Bir dönem CNN Türk’ün de başında bulunan isim Gürkan Zengin bekleneni veremedi ve kanalla yollarını ayırdı. Kapalı yayına devam edip aldığı personele hala para ödemeye devam eden El Cezire Türk bir an önce yayına geçmek istiyor.

YİĞİT BULUT'A SÜRPRİZ TEKLİF

Gürkan Zengin’in kanalla yollarını ayırmasının ardından kanal yönetiminin gözleri Yiğit Bulut’a çevirdiği Başbakanlık kulislerinde çok konuşulan başlık. Kanal yönetiminin Yiğit Bulut’a teklif götürdüğü Bulut’un da bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2012, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER