Seğmen su ilk fabrika satış mağazasını açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri sağlıklı ve güvenilir ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Almina, Seğmen, İnci ve Günay markalarıyla Gölbaşı Samanyolu evlerinde ilk Fabrika Satış Mağazası’nı açan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seğmen Su A.Ş., su ürünlerinde de marka olmayı hedefliyor.

Seğmen su ilk fabrika satış mağazasını açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı su ürünlerine ulaşımını kolaylaştırmak için ilk fabrika satış mağazasını Gölbaşı Samanyolu Evleri’nde açtı.

    Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seğmen Su A.Ş., farklı ebatlarda ürettiği AlminaSeğmenİnci ve Günay adlı su markalarını yeni açtığı “Fabrika Satış Mağazası” ile Başkentlilerin beğenisine sundu.   

 

HEM ALIŞVERİŞ HEM DİNLENME İMKANI

     Tüketiciye doğrudan satışın yapıldığı Fabrika Satış Mağazası, Konya Yolu üzerindeki Gölbaşı Samanyolu Evleri’nde hizmet vermeye başladı.

     Otopark alanı da bulunan satış mağazasında hem alışveriş yapabilecek hem de önümüzdeki günlerde hizmete girecek dinlenme alanlarından yararlanabilecek olan Başkentlileri kaliteli ürünlerle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Seğmen Su Genel Müdürü Metin Demirtaş, şu bilgileri verdi:

“Seğmen Su olarak ilk fabrika satış mağazamızı Gölbaşı’nda açtık. Ankara halkına hem sağlıklı hem uygun fiyata su satışı yapabilmek için faaliyete geçtik. Vatandaşlarımız için lokasyonun iyi olduğunu düşünüyoruz. Burada ayrıca çeşitli hizmetlerimiz de olacak. Vatandaşlar direkt gelip alışverişlerini yaparak, aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekler.”

     Demirtaş; bardak su, 0,33, 0,5, 1, 1,5 ve 5 litrelik seçeneklerle satışa sundukları su markaları için Başkentlilerden gelecek talepler doğrultusunda önümüzdeki süreçte yeni şubeler açmayı ve telefonla sipariş almayı planladıklarını da söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER